pondělí 24. srpna 2015

Oslava začátku školky

Přes víkend jsem promýšlela, jak s Erwínem oslavit konec léta a jeho návrat do školky. Na jednu stranu je smutné, že prázdniny už končí, na druhou se zase uvidí se svými kamarády a oblíbenými tetami a přiučí se něčemu novému. A to by se oslavit mělo! Přiznám se, že jsem se oslavou inspirovala na blogu NieNie Dialogues. Jeho autorka Stephanie pro svoji rodinu připravuje poměrně velkolepé večeře s korunkami pro děti, skleněnými památečními hvězdami a jinými dárky. Já plánuju poslední srpnovou neděli uspořádat pro Erwína palačinkový brunch. Odpoledne se v naší školce pořádá piknik na přivítanou nového roku, tak se to krásně hodí a slavit budeme celý den.

Nějaké dárky samozřejmě taky dostane. Volba padla na tenhle krásný Atlas světa pro děti. Obsahuje roztomilé ilustrace a rozkládací mapy, u nichž jsou nalepené sešítky s podrobnějšími informacemi o daném kontinentu. Příděl faktů, který z atlasu vytěží, se tak bude postupem času rozšiřovat.

Kromě toho dostane ještě fungl nové bačkůrky (ano, v jeho věku můžeme předstírat, že bačkory jsou bezva dárek) a certifikát, že jsme jeho jménem darovali Člověku v tísni 150 korun na první knížku pro nějaké české dítko. Protože i v radostných chvílích si je nutné připomínat, že ne všichni se mají tak dobře jako my. Co vy? Chystáte se taky nějak oslavit konec léta a začátek škol(k)y?

Žádné komentáře:

Okomentovat