středa 16. září 2015

Novoroční dárek / Moje nové šaty

Jednou z hezkých novoročních tradic je, že by muž měl obdarovat ženu novými šaty. Vzhledem k mému rostoucímu bříšku a několika slavnostním příležitostem, kterých jsem se v poslední době účastnila, jsem si šaty od Typošky pořídila o trochu dřív. Párkrát jsem je už provětrala a nechala si je i zvěčnit Nikou během našeho nedávného focení. Doufám, že se vám budou líbit...

Jsou vlastně úplně jednoduché a byly součástí základního těhotenského balíčku, který nabízí ASOS. Cítím se v nich ale moc dobře. Den před focením jsem je poprvé spolu s psaníčkem od Coccinelle a svojí oblíbenou červenou rtěnkou vyvětrala na jednom společenském večírku a připadala jsem si skoro jak Femme fatale... Nerada se odhaluju a na výstřihy si moc nepotrpím a tak jsou tyhle šaty pro mě jako dělané. Navíc si užívám asi poslední dobu, kdy si na sebe budu moc vzít něco takhle upnutého. A co teprve fakt, že se můžu před večírkem pořádně najíst a nemuset se strachovat o pod šaty se rýsující bříško!

9 komentářů:

  1. Krásné šaty, sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šaty na krásné ženě.

    OdpovědětVymazat
  3. Viděla jsem naživo, sluší moc:)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc tobě i bříšku sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já nosím taky ráda černý šaty. Jsou elegantní a cítím se v nich nejlíp. V létě je to trošku nepraktický, protože v nich je hrozný vedro, ale jinak je to fajn. Na léto jsem sháněla taky nějaký nový šaty , abych trošku obměnila svůj šatník a nechodila pořád v těch samých.

    OdpovědětVymazat
  6. Moooc ti sluší! Klobouk dolů. :-) Kéž bych já měla takové pěkné šaty, když jsem čekala svoji malou. V té době se mi ale bohužel žádné pěkné těhotenské nedařilo najít. To už je ale taky pěkně dlouho. Jak jsem se měla možnost přesvědčit, tak dnes je ten výběr tehotenské módy mnohem větší, než dřív. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, tak to teda ty šatičky jsou moc krásné. Ještě si představuji nějaký klobouček a bylo by to fest úplně dokonalé :-) Moc chválím a přeji hodně štěstí do dalších měsíců :-) Určitě bude potřeba.

    OdpovědětVymazat