čtvrtek 16. června 2016

První nákup do nového bytu

Dneska jsme vyrazili do vinohradského Pavilonu. Pro inspiraci. A přinesli si domů světlo. Na záchod. Stálo skoro dva litry. Ještěže toho moc dokupovat nemusíme. To bychom asi museli jít vykrást banku. Čeká nás ale výbava dětského pokojíčku. A na to nám snad finance postačí. Doufám a spřádám plány. Chci, aby byl magický a praktický. A to je výzva. Tak nám držte palce. Až bude hotový, pozvu vás na návštěvu!

9 komentářů:

  1. Tak to dobře znám... A s pokojíčkem držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Ideálně bych na zařizování potřebovala milion. :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si nedávno domů objednala nový lustr, našla jsem na něj totiž slevový kupón a tak taková výhodná nabídka prostě nešla odmítnout. Vůbec toho však nelituju, protože jak přišel, okamžitě jsem si jej zamilovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Také už si docela dost užívám nakupování do bytu. Ale tomu tak vždycky nebylo, když jsem se stěhovala do prahy, tak jsem dokonce i nějakou dobu žila v ubytovně . Ta doba je však zamnou a teď si užívám vlastní bydlení :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Toto světlo vypadá naprosto magicky, dokonce i prakticky. Vybrala sis určitě velmi dobrý kus. To zelené provedení se mi fakt líbí, máš vkus. Pro příští nákupy, jež jsou spojené s tvým bytem, bych ti doporučila nakupovat a využít slevové akce z http://www.kuponozdroj.cz. Můžeš díky těm kódům ušetřit tisíce korun!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si zase teď před Vánoci, kdy se snažím shánět dárky ne na poslední chvíli, ale trochu s předstihem, oblíbila webové stránky https://slevovykupon.net/, kde najdu vždycky nějakou pěknou slevu na nákupy :-)

      Vymazat
  6. To je tedy velice krásné světlo. Takové bychom si chtěli jednou také pořídit k nám do bytu. Máme v plánu s firmou pwinterier udělat na nový rok rekonstrukci interiéru, takže jsme ve fázi hledání různých druhů nábytku, takže se moc těšíme a děkujeme za inspiraciii!

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, tak to i my jsme docela dost nedávno dělali své první nákupy do našeho nového bytu a byla to tedy opravdová paráda :) Hlavně to ale bylo docela dost drahé... Naštěstí jsme narazili na tuto stránku zde , díky které se nám podařilo alespoň na něčem ušetřit... Zejména na potravinách :)

    OdpovědětVymazat