čtvrtek 9. června 2016

Nejstylovější usínáček

Adélka má toho nejstylovějšího usínáčka pod sluncem. Je to kočka Kitty a vozíme ji všude s sebou. Donedávna to bylo spíš pro mou estetickou potěchu, protože Kitty byla na Adélku ještě příliš velká. Teď už si s ní ale hraje a žužlá uzlíkové nožky. I Erwín to její zalíbení chápe a občas jí kočku podstrčí. Kliďánko i se špinavejma rukama. Ale hlavně, že se maj rádi!

Kitty pochází z rodiny Kippinů a kromě své roztomilosti se mi na ní líbí, že je vyrobená z jemné bio bavlny. Je dokonce nositelkou certifikátu GOTS, který garantuje splnění nejvyšších etických i ekologických požadavků - od semínka po regál. Žádná dětská práce. Na tuhle hračku sahají malé ručičky hezky až po jejím zhotovení. (Přiletěla sice až z Austrálie, takže nějaká ta uhlíková stopa po ní zůstala. Jelikož ale neměla v letadle vlastní sedadlo, tak jí to odpustím...)

Kdybych měla možnost pořídit jednoho kámoše od Kippinů malému Erwínovi, byl by to určitě zajíc jménem River. Jenže Erwín už je velkej. Ach jo.

Pokud jsou vaše děti ještě mimina, tak se jim po nějakém poohlédněte. Vašemu dítku zaručí stylovost a vy můžete mít dobrý pocit, že jste jim pořídili kvalitní a etickou hračku. Kippins se dají objednat přes Ecobuddies nebo třeba ve Vanda Store. Líbí se vám?
---
A pokud vás zaujal chrastící beránek, tak toho dostala Adélka do výbavy z úžasného obchůdku Nila.

4 komentáře:

  1. Ta je krásná! Škoda, že už doma taky nemám žádé miminko. Hned bych objednávala.

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera! Až budu hodná teta, rozhodně ho objednám jako dárek.
    Moc ráda bych tě pozvala na Give Away o Zdravý balíček. ❤️ 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásná. No teda obě dvě jsou! :) Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry den, take nabizime mazlicky Kippins
    http://www.duhovka-tabor.cz/kippins/

    OdpovědětVymazat