čtvrtek 2. listopadu 2017

Voňavé novinky z obchodu Heřmánková louka & Giveaway!

K svátku, který mám v záři, jsem si udělala radost a objednala si balíček přírodní kosmetiky z nového obchůdku s poetickým názvem Heřmánková louka. Objevila jsem díky nim hned dvě nové značky, jejichž produkty se i do budoucna stanou součástí mojí kosmetické výbavy. A k tomu pro vás dostala jeden dárek do soutěže! Pročtěte si recenze a na konci článku se zapojte do giveawy.

První značkou a produktem, který jsem vyzkoušela je Růžová voda od značky Indívo Organics. Ta se vyrábí parní destilací růžových květů a je určena na všechny typy pleti, včetně citlivé. V horku pleť příjemně osvěží a já ji používám i pro nanášení pěstících olejů. Ty totiž mají rádi při nanášení vlhkou pleť. V návodu se píše, že se dá tenhle malý zázrak v lahvičce použít i na vlasy, což usnadní jejich rozčesávání a zklidní vlasovou pokožku. Hodí se i na ložní prádlo, kde nezanechá žádné skvrny a krásně vám ho provoní. 

Obsahuje hydrolát čerstvých růžových květů (Rosa damascena flower water), citronellol a geraniol - silice, které jsou přirozenou součástí růžové vody. Žádné toxické konzervační prostředky nebo barviva či parfémy. K výrobě Indívo používá damašskou růži, která je už od starověku jednou z nejoceňovanějších kosmetických ingrediencí. Vůní je oproti růžové vodě od značky Jagaia, kterou jsem používala předtím, výraznější, ale já mám růže ráda, takže mi je příjemná. Indívo má v nabídce i přírodní mýdla, balzámy a lesky na rty a několik zajímavých olejových sér. Na celou nabídku se můžete podívat tady.

Další značkou, která pro mě byla novinkou, je slovenská Navia. Sáhla jsem po jejich krémovém deodorantu Ranná Rosa s jemnou květinovou vůni s nádechem růže a lehkými tóny citrusů. 

Deodoranty od téhle značky nezabraňují pocení, což není pro tělo moc zdravé, spíše neutralizují pach tím, že zabraňují množení bakterií, které zápach způsobují. Základem Ranné Rosy je antibakteriální kokosový olej, mangové a bambucké máslo, které pokožku v podpaždí krásně vyživí. Nemusíte se tedy bát použití ani po holení, což se u normálních deodorantů nedoporučuje. V posledním roce jsem si používání deodoračních přírodních krémů oblíbila a tenhle rozhodně patří k těm, se kterými jsem spokojená. V parných dnech je lepší použití během dne aspoň jednou zopakovat, normální dny stačí máznout jen jednou. Jako bonus si zbytek krému vetřu do nehtového lůžka nebo rozetřu na rukou. 

Druhým výrobkem, který jsem od téhle značky zkusila, byl Jemný šípkový peeling pro zralou pleť. Na mou pleť byl bohužel příliš drsný a po prvním použití jsem měla celý den na tváři nepříjemný pocit. Myslím, že to bylo i tím, že jsem obsah skleničky důkladně nepromíchala. Při druhém použití jsem pro jistotu jako základ použila ještě čistící mléko, kterým se peeling zjemnil a tím se problém vyřešil. 

Peeling má zajímavé složení - obsahuje nerafinovaný meruňkový olej, nerafinovaný arganový olej, růžový jíl, šípkový peelingový prášek, ashwaganda prášek a vitamín E. Tato kombinace je účinná v boji proti unavené pleti a pročistí zanesené póry, což je přesně to, co od peelingu očekávám.

Ve flakónku se rozdělí na olej a tuhé části a je tedy potřeba ho pečlivě rozmíchat, ideálně lžičkou nebo špachtličkou. Přiznám se, že ošetření pleti peelingem je pro mě z důvodu nedostatku času v posledních letech docela luxus a extra serepetičky frekvenci jeho používání ještě snižují. Další nevýhodou ze stejného ranku pro mě je, že se musí opravdu dlouho a pečlivě smývat, aby vám na pleti nezbyly malé brousící částečky. Před dětmi bych ho používala ráda, v tomhle období svého života musím volit přípravky s jednodušším použitím. Rozhodně ale kvůli tomu na tuhle značku nezanevřu. Zaujala mě u nich obzvláště široká nabídka květinových a bylinných vod, které určitě ještě vyzkouším.

Dalším důvodem k loajalitě jsou i jejich šlehané tělové krémy. K objednávce jsem zdarma dostala vzorek se slibným názvem Bezstarostné ráno. Konzistencí je moc příjemný a díky svému vysokému obsahu bambuckého másla obohaceného o mandlový a avokádový olej moji opravdu suchou kůži na těle krásně vyživil. A to srovnatelně s tělovými oleji, které jsem začala používat. Svátky se blíží a šlehaný celotělový krém Levandulový sen, který mi je vůní bližší, se určitě octne na seznamu mých přání. Na celou nabídku slovenské značky Navia se můžete podívat tady.

A teď už hurá k poslednímu produktu, který u mě navíc můžete nyní vyhrát! Jedná se o bestseller přírodních krémových deodorantů Čistou pazušku od další slovenské značky Mylo. Používám ho už nějaký pátek a jeho recenzi jste si už u mě na blogu mohli přečíst (tady). Jeho základem je také kokosový olej doplněný o účinných (a vonných) látek, jako je škrob z maranty, éterické oleje z palmové růže, neroli a fragónie. A jak tedy Čistou pazušku vyhrát? 

Podmínky soutěže:

1. Napište mi, jestli máte z přírodními deodoranty nějakou zkušenost, případně se podělte se svými oblíbenci.
2. Zanechte na sebe kontakt. Pokud vám nefunguje vkládání komentářů, což se občas stává, zkuste to nejdřív v Google Chromu, a když ani to nepomůže, napište mi na kusanec.cz(at)gmail.com nebo zanechte vzkaz na FB a já vás do slosování přidám.
3. Lajkněte FB mého blogu. A uděláte mi radost, když budete sledovat i můj Instagram
4. Podpořte Heřmánkovou louku lajkem na Facebooku a sledujte jejich novinky i na IG profilu. Budu taky ráda, když zvážíte nákup kosmetiky právě v tomto novém sympatickém začínajícím obchodě.
5. A pokud chcete být do slosování zařazeni několikrát, sdílejte článek po svých kanálech. Napište mi prosím vás do komentářů, kolikrát a kde jste soutěž sdíleli. Díky!

Soutěžit můžete do půlnoci 12. listopadu. Vítěze oznámím druhý den pod tímto článkem a následně se s ní(m) spojím ohledně převzetí výhry. Tak hodně štěstí!
---
Random vylosoval hned první soutěžící Petru, která nechala příspěvek pod přezdívkou skyscraper0801. Petro, moc gratuluju a posílám ti mail! 

52 komentářů:

  1. Hezký den, krásná soutěž, tak zkusím také štěstí... pravidelně nakupuji veškerou tělovou kosmetiku (ale my toho zase až tolik nespotřebujeme) v biooo.cz, tento nový podnik neznám, určitě jej omrknu. Používám krystalový deodorant ve spreji od Crystal spring. "Olajkovala" jsem všechno a sdílela na svém fcb...
    Díky za možnost zúčastnit se soutěže! :)
    Pěkné listopadové dny a hodně zdravíčka!
    Peťka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FINANCIAL BREAKTHROUGH

      Life indeed is GRACE, I'am Daan Sophia currently in California USA. I would like to share my experience with you guys on how I got a loan of $185,000.00 USD to clear my bank draft and start up a new business. It all started when i lost my home and belongings due to the bank draft I took to offset some bills and some personal needs. I became so desperate and began to seek for funds at all means. Luckily for me I heard a colleague of mine talking about this company, I got interested although i was scared of being scammed, I was compelled by my situation and had no choice than to seek advise from my friend regarding this very company and was given their contact number, getting intouch with them really made me skeptical due to my past experience with online lenders, little did i know this very Company "PROGRESSIVE LOAN INC. was a godsent to me and my family and the entire Internet World, this company has been of great help to me and some of my colleague and today am a proud owner of well organized business and responsibilities are well handled all thanks to Josef Lewis of (progresiveloan@yahoo.com).. So if really you are genuinely in need of a loan either to expand or start up your own business or in any form of financial difficulty, i advise you give Mr Josef Lewis of Progressive loan the opportunity of financial upliftment in your life Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565 and not fall victim of online scam in the name of getting a loan. thanks


      Vymazat
  2. Jeden čas jsem jela jen na přírodních deodorantech, měla jsem něco od Logony, od Nobilis Tilia, Ponio. Bohužel jsem sklouzla zase k chemce:(((( Eshop Heřmánková louka jsem objevila díky IG a zaujal mě naprosto odzbrojujícím balením vychytaným do nejmenších detailů:) Určitě tam časem také objednám.
    Sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá), na IG jako cichulak - Lenka F.
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Deodorant používám libebit.
    I ostatní kosmetiku (ale mám jí minimálně) používám přírodní, takže se ráda nechám inspirovat a vyzkouším.
    Vše jsem olajkovala, sleduji a soutěž sdílím na svém fb
    Lucie
    eiben@post.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mojí deodorantovou stálicí je Biorythme a Lavera. Po Mylo už pokukuju delší dobu, jak mi dojdou zásoby, objednám si ho :-)
    Džejn
    janazdvihalova1()gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já zatím vyzkoušela jen kuličkový deodorant od Alverde a poohlížím se ještě po jiném, ale zatím jsem nevyzkoušela, tak třeba se usměje štěstí na mě:)
    Děkuji za soutěž a přeji hezké dny.
    Veronika, v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. S přírodními deodoranty pár zkušeností mám, měla jsem Alverde, potom citrusovou Weledu a krystal Purity Vision. A pak jsem skončila zase u těch obyčejných, ale aspoň bez hliníkových solí - Nivea pure&natural a Old Spice, ten s vůní Whitewater, to je taková skoro dámská vůně. :)) Ale včera jsem si objednala deodorant Ponio, tak snad bude super a u těch přírodních už zůstanu...jsem zvědavá! Mylo má naprosto krásné balení a už dlouho po něm pokukuji. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem přírodní deodoranty ještě nevyzkoušela, a právě proto bych byla ráda, kdyby mi přišly pod ruku ;)
    kontakt: Martina.stefkova@centrum.cz
    Budu sdílet na svém Instagramu: stef.emily

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím s přírodními deodoranty zkušenost nemám, ale z téhle recenze jsem o pořízení nějakého kousku začala dost uvažovat :-) moc děkuji za inspiraci :-)
    Kontakt:
    katka097@gmail.com
    A sdílet budu soutěž na svém Facebooku: Kateřina Plochá

    OdpovědětVymazat
  9. Zkusila jsem už několik přírodních deodorantů, ale po všech jsem mela alergickou reakci, možná na sodu,nebo nevím. Nicméně tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale ráda to napravím. :)
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. dobrý den, na Fb sleduji jako Barbora Francová, na IG jako CervenkaObecna. Přírodní deodorant jsem vyzkoušela od Naivia a Weledy, od této značky ještě ne. Mám je rozhodně radši, než deodoranty z drogerie. Jinak si teď vyrábím vlastní doma z kokosového oleje a sody, ale těm z řady přírodní kosmetiky se nevyrovnají, protože výrobci je krásně vymazlí a to já neumím :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravim, na prirodni deodoranty jsem se snazila uz prejit davno,ale pokazde na ne chytnu aleegickou reakci:-( takze porad hledam a neprestavam. Tuhle kosmetiku znam a mozna priste prubnu deo od nich:-) horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný den, používám přírodní deodorant od Libebit a také od Alverde.
    kontakt: vedlejedle@seznam.cz
    Sdílet budu soutěž na svém FB: Kateřina Juřicová
    :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Přírodní deodoranty točím dva - od Biorythme a Aromaco od Lushe. Oboje funguje naprosto spolehlivě :) Ty od Biorythme mají ještě příjemnou a jemnou vůni.
    Michaela.teuchnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Zatím jsem používala deo alespoň bez hliníkových solí, ale i tyto mi jsou už proti srsti. Váš článek mě inspiroval k vyzkoušení přírodních. Děkuji.
    ev.ru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Radko, ty vaše tipy - díky za ně.. přiznám se, k přírodnímu deodorantu, jsem si zatím cestu nenašla, snad stále pochybnosti :-D třebas je tohle právě příležitost, jak tu cestičku najít... mějte hezký čas :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Přírodní deodorant se stále chystám vyzkoušet, tohle by můj záměr určitě zrychlilo :)
    renata.sablaturova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Zatím nejspokojenější jsem byla s přírodním deodorantem od výrobce Herba (https://www.fler.cz/herba) Ostatní, včetně toho od Nobilis Tilia, mě bohužel moc nenadchly. Ráda vyzkouším něco nového. Díky za tip na nový zdroj přírodní kosmetiky. Sdílela jsem na Fb U Oringle. oringle@email.cz P.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj,
    s přírodními deodoranty mám dvě zkušenosti. Momentálně používám od značky Ponio a jsem s ním spokojená. Moc hezky voní po cukrové pivoňce a obal je skvěle ekologický :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. používám již jen přírodní, od Ponia a mužovi velmi vyhovuje od Soaphorie..

    OdpovědětVymazat
  20. Nejraději mám asi Šalvěj od Nobilis Tilia, měla jsem i Jäson, ale ten mi moc nevyhovoval a teď zkouším Desert levandule a docela dobrý. Terka terinaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Pouzivam zatim jen od Nobilis Tilia. smyckova.lib@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Radko,zdravim!Ja mam najvacsiu skusenost so slovenskou znackou Ponio,poznate? Ich deodoranty a aj ostatne produkty (napr tuhy sampon!) su perfektne.Na deodorante ocenujem,ze je mozne recyklovat balenie a dokupit vzdy len nahradnu napln. Ciste jemne vone, funkcne. Mylo poznam tiez,ale netusila som,ze maju aj deodorant a kedze ten co mam momentalne doma pomaly konci,rada by som skusila nieco nove. Tak snad sa postasti! Nina/detinapalube@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. zatím nemám zkušenost žádnou, pokud se nepočítá deodorant od alverde :) ale to je asi trochu jiná liga. :)
    Hana hana.dlouha125@seznam.cz
    sdílím na fb jako Hanička Kočička

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Radko, diky za super soutez. O prirodnim deodorantu uvazuji delsi dobu.Takze pripadna vyhra by urcite potesila! Sdilim na fb jako lenka polakovicova a na ig jako lepo22 lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj. Diky za skvele typy. Deodorant je dalsi v poradi na zozname prirodnej kozmetiky. Viki viktoria133@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Přírodní deodoranty neznám, tak skvělá příležitost jak vyzkoušet, děkuji za typ.
    MK.Michaela@seznam.cz, Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  27. Ten vypadá zajímavě. Taky u tebe zkusím štěstí. :) Sába

    OdpovědětVymazat
  28. Vyzkousela jsem jch vice, zadny zatim bohuzel moc nefungoval.
    Zkousela jsem napr. Ponio, dalsi znacky si bohuzel nepamatuju.
    Lenka
    ludinova.lenka@ gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Já se o bio kosmetické výrobky zajímám krátce a na deodoranty jsem zatím ještě nepřešla. Ale chci zkusit nějakou zdravou alternativu, tak uvidíme jestli najdu nějaký, který mi bude vyhovovat. Ale dost mě lákají deodoranty bio a zároveň vegan od Urterkram nebo značky Bioaroma.

    jitkazimova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Rada pouzivam Nobilis Thilia. Jsem spokojena. jankava@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Dobry den, v kosmetice a drogerii u mne take vede nobilis thilia ale na prirodni deodorant se teprve chystam. Hermankovou louku urcite odzkousim, protoze mikulas prinese pastu manna ( zatim jsme take pouzivali elmex :().kotaskova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Zdravím, zkušenosti s přírodními deodoranty nemám. Přestala jsem používat konvenční, ale protože se moc nepotím, ještě jde nebyla nucena sáhnout po adekvátní variantě. Ale to určitě prijde, takže bych to ráda vyzkoušela 😊
    Lenajs@post.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Dobrý den, s přírodními deodoranty zkušenost nemám, ale protože jsem ekzematik, tak přírodní věci vyhledávám, ty mé pokožce jedině dělají dobře, narozdil od kosmetiky s toxickými látkami. Na fb sleduji jako Tereza Bujnovská, a na instagramu, kde jsem i sídlela ve stories jako @tesslush. 22terinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ted jsem si koupila jeden v deogerii, ale je hrozne citit alkoholem. Priste chci zkusit tohle: www.zazraky-prirody.cz O tehle znacce slysim prvne, tak treba taky ozkousim :) vanda vanda.kofronova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Radko, mým favoritem je kosmetika Dr.Hauschka.Jejich deodorant je skvělý.
    Tuto kosmetiku neznám, děkuji za seznámení a protože budou Vánoce, určitě se na jejich web podívám. Tyhle dárky, my holky v rodině milujeme :).
    Hanka Růžičková
    JACKYOO1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. už delší dobu používám krémový deodorant od Alverde a jsem docela spokojená, nicméně ráda vyzkouším něco nového :-) díky uza soutěž, Pavla (rennfri@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  37. Hezký den, mým dlouholetým oblíbencem je deodorant od Salt of the Earth. Od té doby,co začali vyrábět variantu i pro muže ho používá i manžel. Mám však pocit, že nyní v těhotenství mi úplně nestačí, tak ráda vyzkouším něco nového přírodního. K chemii se mi vracet nechce..

    Lenka
    Lenka.honek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Teď krátce používám tuhý deodorant od Biorythme:-) Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. já jsem jeden čas používala borotalco bez hliníkových solí, ale že by to byl nějaký extra zázrak ani ne. Pak jsem vyzkoušela i alverde, ale tak nějak to není úplně ono. Takže ráda tase vyzkouším něco nového, díky za tip:) eliskasillingova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Zatím jsem žádný přírodní deodorant nevyzkoušela, ale už po nich nějakou dobu pokukuju. Děkuji za tip. Na fb sdílím jako Martina Skočovská. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Přírodní deodoranty zkouším různé, teď mám krystal od purity vision, ale na čistou pazušku si brousím zuby. Mám moc ráda Mylo mýdlo s mákem a ačkoli je to povrchní, design jejich obalů často rozhodne :) Tak zkusím štěstí! kristyna.neulsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Zdravim,diky za clanek.Vyzkousela jsem cisty kamenec jako deodorant. Bohuzel ale nejsem tip, ktery by mel cas nanaset si deodorant dvakrat denne, proto vzdy sklouznu zpet k antiperspirantum. Idealni je pro me to kombinovat, pres leto a na sportovani vetsinou volim antiperspirant. I tak je ale prorodni kosmetika sympaticka, asi bych ji darovala..sitovova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. tak to opravdu nemám vubec zadnou :) kdyz se usmeje stestí, tak ráda vyzkouším hhranolkakatka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Kamarádka vyrábí přírodní kosmetiku a mýdla, tak většinou poslední dobou nakupuji od ní.
    muj kontakt_ gabuilno@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Hezký den,
    přírodní deodoranty používám řadu let: nejvíce od české firmy Karel Hadek. Ještě používám Alverde, Weleda, či SebaMed (bez hliníkových solí, bez alkoholu). Zkoušela jsem i pevný krystal, ale ten mi nevyhovoval.
    Jana
    54321@email.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Skusam stale najst ten spravny deodorant :) skusila som kremovy od jednej slecny, potom od Soaphorie, slusila som aj kamenec v roztoku aj cisto iba kamenev a momentalne skusam Alverde ale chcela by som skusit Bioficinu Toscanu :) A najst nieco co bude fungovat na mna.Sutaz som zdielala na FB Sima Bellová


    sima.bellova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Já jsem si oblíbila kosmetiku Hristina. Nejdříve mě zaujala kosmetika dětská a postupně jsem objevovala kousky i pro sebe. Sice mě ze začátku odrazoval design baleni, ale s kvalitou jsem spokojená. I s deodoranty.
    kamilamikel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj používám tuhý deodorant od Poneo. Ruzne vune a spokojenost. Ale moc ráda vyzkouším něco nového. Sledují Tebe i nový obchod na fb i instagramu.
    Lego hernu závidím v dobrem. Na cem jste byli v kině?
    Díky za info o pastach. Kluci dostanou Philips sonicare tak budou i nové zdravé pasty.
    Sdileno jako Iveta Daniel.
    Hezký večer Iveta
    Medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Dobrý večer, zatím zkušenost nemám, ale už déle uvažuji, že to zkusím,tak možná teď:).Hezký večer. Jitka (ji.jezkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, jestli hledáš nějakou zajímavou přírodní kosmetiku nebo i jiné takovéto přírodní produkty, určitě ti mohu doporučit stránku Cibdol . Nejen, že tam nakupuji CBD olej a různé věci, které se dají konzumovat, tak tam nakupuji i nějaké krémy na pleť apod :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ten první deodorant je opravdu skvělý, dost se mi zamlouvá, že lze použít i po holení, což u jiných moc nejde (resp. jde, ale dost to bolí). Jen by mi asi nevyhovovala ta vůně, moc takovým vůním neholduju :( Každopádně bych se chtěla zeptat těch, které byly na epilaci laserem (např. tady), jestli jste po ošetření hned mohly použít deodorant nebo ne?

    OdpovědětVymazat