pondělí 15. dubna 2013

Devatenáct týdnů

Po kontrole u doktory víme, že má Erwíňák už skoro šest kilo a 62 cenťáků. Očkování ještě neproběhlo. Zato nás čeká prohlídka u neurologa, protože se na bříšku stáčí na jednu stranu. Taky si odbyl svůj první kašel a možná začínající ekzém. Neklesáme ale na mysli a užíváme počáska. Vyjeli jsme konečně na trhy na Jiřáku, kde jsme se občerstvili lahodnou kávu s valašskými koláčky a objevili vynikající mléčné produkty z Krasolesí. Taky jsme podnikli výzkumnou výpravu do Karlína. Pojedli jsme v bistru Krystal, kde toho ale pro vegetariány bohužel moc neměli. Typoška si však náramně pochutnal na paprdelích s králíkem a medvědím česnekem. K tomu pivo od Matušky - však já už dobře vím, kudy vede cesta k jeho srdci... Na Kaffee und Kuchen jsme zamířili do Mého šálku kávy, kde jsem Erwínovi do mlíka poslala první zmrzku. Byla luxusní pistáciová. 





3 komentáře:

  1. fíha, tak to mám bumbrlíčka - před týdnem šest a čtvrt kila a 64 cm :) to ten Nutrilon... tak snad bude u vás všechno v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  2. Diky. Myslim, ze nam doporuci nejake cviky, aby se to srovalo. Nic vazneho to nejspis nebude, ale nez se ozeni potrebuje dat do late. :) Jo, a taky si myslim, ze to ted s tim Nutrilonem a kasi dostane spad.

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně žádný stres s ekzémem!!! Já měla z Kubova fleku až tik v oku, ale pak jsme dali moře
    a bylo po všem!
    Pupínky, ať zhynou ... :o)

    OdpovědětVymazat