středa 25. září 2013

TO CHCI! / PODZIMNÍ LÁSKY


a) Top Vévoda modrá, SOOLISTA b) FANG PEARL RING, Antipearle c) taška LT big midi, LUCIELA TASCHEN

Miluju podzim! Při procházkách barvami hrající přírodou se hrozně ráda chumlám do teplých svetrů, šál a kabátů. Před veselými letními šatičkami dávám přednost dlouhým rukávům a tlumeným barvám. Během víkendové návštěvy STUDIO designSUPERMARKETu jsem se zakoukala do tří kousků, které jsou pro podzim jako dělané. Top je od nové značky Soolista, za kterou stojí mladá architekta Zuzana Hartlová. Prsten od Antipearle a taška od LUCIELA TASCHEN. Přiznám se, že tašku mi můj nejdražší Typoška daroval k narozeninám a modrého Vévodu mám slíbeného k Chanuce. Teď jen přemýšlím, jak to narafičit, abych dostala i ten prsten...  

7 komentářů:

  1. Taška i top super, ale nebude ten prste pro Erwína trochu nebezpečný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovýhle skvost není na denní došení a já tajně doufám, že se občas někam vypravím i bez Erwína. A pak budu nebezpečně stylová. :)

      Vymazat
    2. .)) To každopádně.) Jinak já jsem kvůli Domi přestala nosit náušnice, protože mi párkrát vypadl ten jisticí šroubek, a já měla strach, že ho spolkne. A tak mi dírky zarostly a teď se budu muset vypravit na další propíchnutí. Domi už je velká a mě se po náušnicích stýská.)

      Vymazat
  2. taška je překrásná.
    halenka taktéž..přijde mi..že se k tobě dokonale hodí..má přímé jasné linie a přesto působí nějak hravě, neposedně .. :-)
    mm, prsten je dárek z lásky a ten jako takový žádný konkrétní důvod/svátek nepotřebuje.. ten by měl být..prostě darován:-) obdarovat..to je zas dárek pro darujícího..hihi:-)
    pěkný večer:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý výběr. Ale zlobím se ... listuju teď kolekcí Soolista a taky chci. Všechno.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má opravdu krásný věci. A to slibuje, že v předvánoční kolekci budou i nějaké šatičky. Už abys pomalu začala psát Ježíškovi... :)

      Vymazat