úterý 3. června 2014

Erwínovi je rok a půl!

Na Den dětí jsme s Erwínem slavili rok a půl, co je tu s náma. Upekla jsem mu stejný dort jako dostal k prvním narozeninám. Jen na něm bylo o půl svíčky víc...

Dort ojedl, ale víc ho zajímal plamínek svíček. Nějaký šestý smysl (a maminka) mu ale zabránili v tom, aby se spálil. I když k tomu měl párkrát docela blízko.

Čekal na něj i dárek, který jsem mu koupila při naší březnové výpravě do Kurátora. Pořád byl stejně krásně zabalenej. Společně jsme zatáhli za mašli...

...a otevřeli krabici plnou mořských tvorů.


Měl z nich velikou radost! Odpoledne jsme šli ještě na zmrzlinu a od táty dostal krásný balón s krtečkem. Babí mu zase věnovala jednoho příšeráka z Billy a slíbila zaplatit nějaké letní kraťásky. Taky jsme mu věnovali poděděnou motorku po neteřích, s kterou se vůbec nechce loučit... Ten rok a půl utekl jako voda. Na jednu stranu mám pocit, že se narodil včera a na druhou stranu, že je tady s námi už nejmíň deset let. Tolik se toho za těch osmnáct měsíců událo a změnilo. Je neuvěřitelný, kolik radosti nám ten náš trpaslíček přinesl! Tak všechno nej Erwíne, ať jsi pořád taková veselá kopa!!! Máme tě s tátou moc rádi!

2 komentáře:

  1. Taky mi to přijde neuvěřitelný. Nedokážu si už ani představit život bez dítěte :)
    A Erwinovi přeji ať je zdravý a stále tak veselý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Myslíme na to často. Je divný, že tu ještě nedávno nebyl a teď už si to bez něj neumíme představit... Vy se taky mějte dobře!

      Vymazat