pátek 27. června 2014

Pozdrav z Barcelony


Posílám vám pozdrav z Barcelony. Je to tu hezké, sluníčko svítí a vaří tu dobře... Na místní režim jsme najeli úplně hladce. Procházka, oběd od dvou do půl pátý, váleníčko u moře, šlofík a večerní tapas se sklenkou vína. Ráno jsme se probudili v deset. Tu slast vám nemusím popisovat. Dneska nás čeká průzkum místních pamětihodností, La Pedrera a potom posezení s přáteli. Prostě dovolená jak má být. Přeju i vám moc hezký víkend a kdybyste se chtěli pokochat barcelonskými tipy, které jsem před cestou shromáždila, mrkněte se sem.
---
PS: Erwín se má u babí skvěle. Celý den si hraje, chodí po návštěvách a v přestávkách se cpe melounem a jinými vybranými pochoutkami. Díky, babí, že se o něj tak pěkně staráš!

9 komentářů:

  1. Dnes jsem objevila váš blog a vypadá velice zajímavě. Na ty rozhovory se děsně těším. Ráda se něco dozvím od našich lidí, kteří žijí v cizině. Také ráda slyším názory cizinců, kteří žijí u nás.
    Prostě - šup - a už jste v "oblíbených".
    Užijte si Barcelonu a vůbec mějte se fajn. Jarka
    Zdraví vás Jarka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, díky moc. Další rozhovory určitě jeětě budou. Mějte se hezky!

      Vymazat
  2. Posílám pozdrav do Barcelony. A na tipy už se těším. Jen co večer syn usne (jsme také na dovolené), tak si je projdu. Do Barcelony bychom se totiž taky chtěli podívat.

    Tak si užívejte léto.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Report určitě bude. Barcelona je díky kombinaci moře a města na dovolenou ideální. Určitě se sem ještě vrátíme.

      Vymazat
  3. tomu rikam stav ideal! krasnee, ach!

    OdpovědětVymazat
  4. Do Barcelony bych se chtěla jet taky někdy podívat. Jsou tam krásné pláže. S manželem máme malý člun, který vždycky na nějaké pláži nafoukneme kompresorem https://www.kompresory-vzduchotechnika.cz/p/5563/prenosny-kompresor-o15-1-1-cm , který máme v autě a projíždíme se po různých zákoutích.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, opravu moc pěkná dovolená. Letos se do tohoto překrásného města s přítelem také chystáme, a tak už pomalu začínám zjišťovat co v Barceloně vidět za památky. Sagrada Familiu samozřejmě beru jako povinnost! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee právě do Barcelony se letos chystám také. Letíme s přítelem za dva týdny. Už se nemůžu dočkat, hlavně doufám, že výjde počasí. Ze všeho nejvíc se ale těším na ty pláže, které tam mají. Podle toho, co jsem viděla tady, tak jsou opravdu nádherné. :)

    OdpovědětVymazat