středa 5. listopadu 2014

Sto týdnů

Erwínovi je sto týdnů! Chtěla jsem ho vyfotit v nějaké slavnostní póze, ale tohle je nakonec jediná fotka, na které se s cedulí nepere. A vlastně docela dobře vysihuje moje (a možná i jeho) překvapení z toho, že už je tady s námi tak dlouho. Erwínku, až si budeš jednou tenhle záznam svého vývoje číst, moc bych chtěla, abys poznal, jak moc jsme tě měli rádi. Jsi úžasné, krásné a veselé dítě s něžnou duší, které nám do života přineslo tolik radosti a lásky. Sice si někdy večer oddechnem, že už konečně spíš, ale moc dobře víme, že až budeš trochu větší, bude se nám po té tvojí nevyčerpatelné energii a srandovní vyřídilce moc stýskat!
---
Džíny Gap a tričko ze Zary po kámošovi Gavískovi. (Quanti, minule jsem ti myslím neodpověděla. Gavísek je odvozen od jména Gavriel, obdobě Gabriela. V hebrejštině je totiž b a v stejné písmenko.)

4 komentáře:

  1. Teda...sto týdnů...to zní tak neuvěřitelně. My jsme teprve u 41, ale i tak pořád nechápu, co se děje :-D. Erwínkovi přeji jen to nejlepší a rodičům hodně síly a aby si ho užívali jak nejvíc to jde. Bude nám to za takových 15 let chybět :-D. V době, kdy už nebudeme ta milovaná maminka, ke které se přiběhnou schovat protože se vylekali nějakého zvuku na chodbě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za hezké přání! Úplně s tebou souhlasím a snažím si každý den užít, co to jde. Letí to totiž vážně tryskem. Vám naoplátku přeju hezký podzim a spoustu společných radostí!

      Vymazat
  2. Aha! Děkuju za info, to dává smysl :) i když se nemůžu oprostit od asociace na Gaviscon proti pálení žáhy ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vtipná asociace. Gaviscon zní navíc jako docela dobrá přezdívka. Jen to spojení s pálením žáhy nějak neštimuje...

      Vymazat