pondělí 31. srpna 2015

A Piece of Happiness

Chtěla jsem si mít zaznamenaný, jak jsem v těhotenstvá vypadala a co jsem nosila. Minule jsme to stihli na poslední chvíli a to už nebylo vzhledem k mému objemu a chladnému počasí možné fotit několik různých variant. Ty fotky máme moc rádi, je z nich cítit radost z blížícího se příchodu Erwína. Jelikož jsem ale pravděpodobně těhotná naposled, chtěla jsem svoje bříško zaznamenat trochu pečlivěji. Focení mi nabídla Nika z blogu Nika Chic, což byla šance, kterou jsem si nemohla nechat ujít! Vznikla série fotek, z které mám velikou radost. Dneska se můžete podívat na první várku.

Tričko je od české značky Leeda a koupila jsem si ho už během těhotenství s Erwínem. Líbil se mi ten fórek nosit na těhotenském břiše nápis "kousek štěstí." Původně to štěstí představoval blištivý kamínek na vrcholu trojuhelníku. Ten se ale záhy odloupl. Důvod mého štěstí je teď jednoznačný a nemůže nechat nikoho na pochybách...

Sukni jsem si koupila v Reserved a taky není určená pro těhotné. Stačí ji teď nosit jen o trochu výš. Je to takový univerzální kousek, ve kterém mě teď potkáte docela často, a který mi určitě ještě několik sezón poslouží.

Přeju vám hezké pondělí a doufám, že se vám fotky líbí!

5 komentářů: