středa 13. července 2016

TO CHCEŠ! / PAMÁTNÍK PRO MIMINKO

Pokud jste o téhle knížce ještě neslyšeli, tak nastražte všechny uši! Superblogerka Rosa Mitnik totiž minulý měsíc vydala ve spolupráci s Hračkotékou parádní deník pro miminka a malé předškoláky. Pamětní knížka To je moje čítá padesát dva stran, na kterých můžete v doprovodu vtipných ilustrací od Jany Nachlingerové aka JouJou, několik let pečlivě zaznamenávat klíčové okamžiky a poznatky ze života vašich dětí.


Třeba to, jak vaše děťátko vypadalo. (Je jen dobře, že se v tabulce nepoptává vzhled maminky ve stejném časovém období...)

Co mu bylo poprvé vpraveno do úst...

...i to, co z nich naopak vypadlo ven.

Knížka je opatřená gumičkou, aby vám z ní nevypadl žádný památeční předmět, a washi páskou, kvůli které Rosa zburcovala půl světa.

Tím to ale nekončí! Rosa vám na přání ke knížce ušije i organizér na všechny mateřské serepetičky nebo mazlící čtverec pro miminko. Nebo obojí. Anebo mnohem víc - ostatně její kabelky všech barev a velikostí už jsou proslulé. A tak neváhejte a objednávejte! Mám takové tušení, že knížky dlouho nebudou...
---
Knížku To je moje si můžete objednat přímo u Rosy na blogu (tady) nebo se na ni zajít podívat do Hračkotéky (sem).

7 komentářů:

  1. To je krása! Jak mi to mohlo uniknout?!?

    OdpovědětVymazat
  2. Ano! Chtěla jsem ... a už ji máme doma:-) A je nejlepšííí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně něco, co uspokojilo moje estetické choutky! Máme dvakrát a poctivě vyplňuji a polepuji. Je opravdu velmi povedená...

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, mohu se zeptat kolik památník stojí a kde si ho mohu objednat?
    Děkuji Petra D. (p.dordova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat