pátek 27. října 2017

Moje oblíbené botičky pro nejmenší / Slovenská značka RAK

Pomalu se nám doma kupí krabice od holčičích bot slovenské značky RAK. Objevila jsem je díky Festivalu Mini a od té doby na ně nedám dopustit. Adélka od nich nosí už druhý venkovní pár a ve školce má jejich parádní puntíkaté bačkůrky. Včera jsem vám u podzimních fotek její aktuální botičky ukázala, dneska vám je chci  představit trochu blíž. U téhle značky jsem totiž našla ideální poměr pohodlí, designu a ceny, což u dětských bot není zrovna nejlehčí úkol.

Na podzim jsem pro ni vybrala šedivé botičky na suchý zip. Jsou pohodlné a díky suchým zipům si je už sama dokáže sundavat a někdy se jí dokonce podaří si je i obout. Špička bot je dostatečně široká, že se jí tam nemačkají prstíky. 

Navíc jsou botky lehké a jak je z fotky patrné i krásně ohebné. 

A takhle vypadají na noze. Do plískanic jsem chtěla nějaké tmavší, v nabídce jsem ale napočítala celkem 42 barevných kombinací, takže si snad vybere každý. Podle materiálu stojí od 849 do 890 korun, což je cena kterou za dětské boty, které jsou navíc šité téměř lokálně, s radostí dám. Jedinou nevýhodou je, že z celé nabídky můžete vybírat jenom na e-shopu Gugenio (tady). 

Já jsem to na jaře po marném hledání ideálního páru a následném pečlivém přeměření Adélčiny nožky, riskla, a vybrala jí světle růžové sandálky, které jí naštěstí padly jako ulité.

Rovnou jsem tenkrát přikoupila i o číslo větší puntíkaté bačkůrky. Doma chodíme bosky, ale to by ve školce neprošlo. Na výběr mají taky spostu krásných vzorů. Jejich balení mě navíc vrátilo do dětství, kdy se snad veškerá obuv prodávala v podobných zelenkavých krabicích. Myslím, že na jaře budu téhle značce věrná, a Adélce pořídím balerínky se zpevněným kotníkem a páskem na suchý zip. Jen ještě nevím, jestli sáhnu po černých, kanárkově žlutých nebo světle růžových. Krásné jsou všechny. Však se sami podívejte (klik)! 
---
Dobrou zprávou je, že firma RAK se bude opět účastnit dětského prodejního festivalu mini, který se bude tentokrát konat od 1. do 3. prosince v OD Kotva. Festivalové novinky a spoustu dalších informací a tipů z dětského světa můžete sledovat na facebookovém profilu - tady.

6 komentářů:

  1. Já jsem přišla na tuto značku relativně nedávno a musím uznat, že poměr kvalita - vzhled - cena je tady opravdu dobrý. Myslím, že jsem nekoupila poslední boty této značky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Erwinem bylo nakupovani bot vzdycky dost narocny, s Adelkou je to diky RAKu velka pohoda. Je super najit oblibenou znacku a pak uz jen prikupovat vetsi cisla. Na jare jdem do dalsich!

      Vymazat
  2. Dobrý den, včera jsem doputovala k Vašemu blogu diky odkazu u MamaPocket a hned jsem objevila pár tipů tak akorát pro mě, děkuji. Ale kdyby mému synovi sedly tyto botičky, budu Vás velebit kudy půjdu. Najít nástupce DD stepu je úkol nad mé síly. Prosím, natrefila jste někde na odkaz ohledně šířky bot? Děkuji, p.

    OdpovědětVymazat
  3. FINANCIAL BREAKTHROUGH

    Life indeed is GRACE, I'am Daan Sophia currently in California USA. I would like to share my experience with you guys on how I got a loan of $185,000.00 USD to clear my bank draft and start up a new business. It all started when i lost my home and belongings due to the bank draft I took to offset some bills and some personal needs. I became so desperate and began to seek for funds at all means. Luckily for me I heard a colleague of mine talking about this company, I got interested although i was scared of being scammed, I was compelled by my situation and had no choice than to seek advise from my friend regarding this very company and was given their contact number, getting intouch with them really made me skeptical due to my past experience with online lenders, little did i know this very Company "PROGRESSIVE LOAN INC. was a godsent to me and my family and the entire Internet World, this company has been of great help to me and some of my colleague and today am a proud owner of well organized business and responsibilities are well handled all thanks to Josef Lewis of (progresiveloan@yahoo.com).. So if really you are genuinely in need of a loan either to expand or start up your own business or in any form of financial difficulty, i advise you give Mr Josef Lewis of Progressive loan the opportunity of financial upliftment in your life Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565 and not fall victim of online scam in the name of getting a loan. thanks


    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já tedy přemýšlím o udržitelné módě trochu jinak a to tak, že spíše vykupuji oblečení od lidí, kteří už ho někdy nějakým způsobem použili a já ho poté nosím do té doby, dokud už prakticky nositelný není. U oblečení je fajn, že se dá prakticky nonstop recyklovat a to je moc fajn. Jeden můj oblíbený obchod/ hrabárna je tento eshop second hand

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, botky vypadají opravdu parádně :-) . Já jsem dala při výběru bot pro dceru přednost značce DD Step. Vybrat správně dětské botičky je docela věda, tak jsem ráda, že se mi to nakonec podařilo dobře vyřešit a teď jí objednávám už jenom dětské boty dd step :-) .

    OdpovědětVymazat