úterý 11. prosince 2018

Chanuka 2018 / Dárky pro muže vašeho srdce ♥

Chanuku a nadělování dárků už máme letos za sebou, můžu vám tedy v klídku prozradit, co ode mě letos Typoška dostal a třeba se ještě inspirujete k posledním vánočním nákupům. Myslím, že jsem mu udělala radost, i když ty dva dárečky, které jsem mu dala před šesti a třemi lety, už asi nic netrumfne...

1. Hračka
Dáváme si dárky v osmi kategoriích. První, nejdůležitější, je hračka - což je pojmenování spíš pro děti. Každopádně to bývá ten největší dárek za svátky. Letos jsem mu pořídila sonický zubní kartáček Philips, který se  mi zdál nejlepší. Sama nad ním už nějakou dobu taky přemýšlím (mají i růžovou holčičí variantu) a vypadá to, že si ho budu přát k narozkám, protože Typoška je z něm nadšený.



2. Knížka
Jedna z věcí, kterou na Typoškovi obdivuju je, že i přes veškeré starosti s prací a dětmi stíhá sledovat, co se děje v politice. Naštěstí mu uniklo, že Erik Tabery napsal (podle všech, kdo ji kolem mě zatím četli) naprosto skvělou knížku Opuštěná společnost / Česká cesta od Masaryka o Babiše. A protože má Typoška na podzim i narozky a svátek, přidávám další dva knižní přírůstky, které ode mě dostal. Jára Rudiš je jeden z nejčtivějších českých autorů, proto je jeho nová novela Český ráj sázka na jistotu. Vím, že knížku Raději zešílet v divočině si moc přál a jsem ráda, že jsem předběhla jeho kámoše, který mu ji dal asi o měsíc později (a on jemu :)).

A protože kromě roztomilých dětí dokáže Typoška i nádherné knížky, tady jsou tři, které vznikly s jeho přičiněním. Pokud kolem sebe máte nějakého fanuška komiksu, tyhle jsou prostě must have! První je vyčerpávající dvoudílná kompilace Dějiny československého komiksu 20. století, publikace Před komiksem: Formování domácího obrázkového seriálu ve 2. polovině XIX. století se šla ještě dále do minulosti, k samotným počátkům domácí tradice obrázkového seriálu, které lze klást do poloviny 19. století a které dosud zůstávaly zcela neprozkoumány a nepopsány. Nejnovějším přírůstkem spolupráce s nakladatelstvím Akropolis je pak Punťa: Zapomenutý hrdina českého komiksu (1934—1942).

3. Hra/aktivita
Protože si všichni zasloužíme trochu relaxu, poukázka na masáž je ideální dárek v téhle kategorii. Nabízí se alei lístky do divadla/kina nebo pozvání na nějakou jinou kulturní či kulinářskou akci

4. Oblečení
Typoška si moc přál nákrčník. Bohužel jsem nenašla žádný mezi svými oblíbenými značkami/obchody a tak jsem byla nucena ustoupit svým hodnotám a koupit mu jeden pěkný tmavěmodrý v Nextu. Pokud byste chtěli nějaké muži ve svém životě dát šálu, tady najdete několik moc hezkých.

5. Pokojíček/do bytu
Další věc, kterou Typoška několikrát zmínil je, že by si přál nějaké pěkné skleničky na víno. Na Designbloku jsem se zapovídala s Evou z brněnského designového obchodu Arki a vybrala si u ní sadu dvou skleniček na červené víno od značky Iittala. Pokud jste z Brna, rozhodně doporučuju vést tenhle obchůdek s designovými věcmi do bytu i pro děti v patrnosti!

6. Kosmetika
Krém na ruce je taková klasika. Tentokrát jsem mu na SLOU DAYS koupila výživný krém na ruce s arganovým olejem, šťávou z aloe vera a bambuckým máslem obohacený o přírodní esenciální olej z pomeranče a máty od značky Maroccan Sense.

7. Jídlo
Jelikož byl Typoška poslední z rodiny, kdo ještě neměl nějakou pěknou lahev na vodu, koupila jsem mu litrovku od udržitelné značky Dopper.


Tady je její detail a ještě dvě krasavice od další eko značky kleen kanteen.

8. Charita
Naší poslední dárkovou kategorií je nějaký příspěvek na dobrou věc. Letos děti trvaly na tom, že pošleme něco dětem do Afriky. Ale ano, ale ovšem, jak si račte přát!

8 komentářů:

  1. Odpovědi


    1. 🔥☑️COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS ☑️🔥

      •• Are you Seeking for the Top Notched Legit Hackers online?
      Congratulations Your search ends right here with us. •• ⚡️⚡️

      ☑️☑️For Years Now We have Been helping companies secure their Infrastructures against malicious Attacks, however private individuals have been making use of our services to provide Optimum solutions to their cyber and Hacking related Issues by providing them unlimited Access to their desired informations from their Target such as Phone Hack (Which enables them to monitor their kids/wife/husband/boyfriend/girlfriend, by gaining access to everything they are doing on their phone without their notice), Credit Card Mishaps, Website Hacking, Funds Recoveries And Every Other Cyber Related Issues That has to Do With HACKING.

      🔥☑️COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS is a vibrant Team of dedicated online hackers maintaining the highest standards and unparalleled professionalism in every aspect.
      We Are One Of The Leading Hack Teams In The United States With So Much Accolades From The Deep Web And IT Companies. ••
      ••We Offer Varieties Of LEGIT Hacking Services With the Help Of Our Root HackTools, Special HackTools and Our Technical Hacking Strategies Which Surpasses All Other Hackers.

      🔥☑️ Below Is A Full List Of Our Services:
      ▪️ FUNDS RECOVERY ON BITCOIN SCAM, INVESTMENTS, BINARY OPTIONS TRADING, LOANS and ALL TYPES OF SCAMS.
      ▪️ WEBSITE AND DATABASE HACKING 💻
      ▪️ CREDIT REPAIR. 💳
      ▪️ PHONE HACKING & CLONING (giving you 📱 Unnoticeable access to everything Happening on the Target’s Phone)
      ▪️ CLEARING OF CRIMINAL RECORDS ❌
      ▪️ SOCIAL MEDIA ACCOUNTS HACKING 📱
      ▪️RECOVERY OF DELETED FILES 📤
      ▪️LOCATION TRACKING 📌
      ▪️BITCOIN MINING ⛏ And lot More.


      🔥☑️We have a team of seasoned PROFESSIONALS under various skillsets when it comes to online hacking services. Our company in fact houses a separate group of specialists who are productively focussed and established authorities in different platforms. They hail from a proven track record and have cracked even the toughest of barriers to intrude and capture all relevant data needed by our Clients. Some Of These Specialist Includes ⭐️ DAWID CZAGAN⭐️ JACK CABLE ⭐️ SEAN MELIA ⭐️ ARNE SWINNEN ⭐️And More. All you Need To do is To Write us a Mail Then We’ll Assign any of These Hackers To You Instantly. Trust Me You Don’t wanna miss this Great Experience.

      🔥☑️COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS is available for customer care 24/7. Feel Free to Place your Requests.

      We’ll Be Glad to Have You Join Over 20,000 satisfied clients around the world that have used our services 🤗

      🔥☑️☑️CONTACT US TODAY:
      ••• Email:
      composite.cybersecurity@protonmail.com

      🔘2020 © composite cybersecurity specialists
      🔘Want faster service? Contact us!
      🔘All Rights Reserved ®️.

      Vymazat
  2. Punťa!! Zažila jsem jeho reinkarnaci začátkem 90. let, bylo to děsně roztomilé :))

    OdpovědětVymazat
  3. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


    If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
    I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
    I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
    I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
    You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

    Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

    -HPV
    -DIABETES
    -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
    -VIRGINA PROBLEM
    -WHOOPING COUGH
    - HEPATITIS B
    -FORDYCE SPOT
    -COLD SORE
    -ALS
    -LOWER RESPIRATORY INFECTION
    -LOW SPERM COUNT
    -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    -ZIKA VIRUS
    -HIV
    -STROKE
    -IMPOTENCE
    -PILE
    -HYPERTENSION
    -LOW SPERM COUNT
    -MENOPAUSE DISEASE
    -ASTHMA
    -CANCER
    -BARENESS/INFERTILITY
    -PCOS
    -SHINGLES
    -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
    -FIBROID
    -ASTHMA
    -SICKLE CELL
    -TINNITUS
    -BARENESS/INFERTILITY
    -DIARRHEA and so on...

    OdpovědětVymazat
  4. COLLINS GUZMAN FUNDINGS

    We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 3% interest rate, Commercial loans, business loans, home loans, car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL: collinsguzmanfundings@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Thanks and best regards
    Mr Collins Guzman
    WhatsApp: +1 (786) 598-8751

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post thank you Dean

    OdpovědětVymazat
  6. best app to get mp3 from youtube
    free youtube to mp3 converter 2
    app converts youtube videos to mp3
    simple youtube to mp3 chrome
    youtube to mp3 high quality free software
    https://yttomp3.pro/
    youtube to mp3 mia khalifa breaking news
    youtube to mp3 cutter and converter online
    youtube to mp3 file editor
    free youtube video converter to mp3 hd

    OdpovědětVymazat