čtvrtek 8. srpna 2013

Rozkoš v Holešovicích


Včera jsme s Typoškou vyrazili na to avízované rande. Díky prvotním trablům se zbloudilou babysitrou a následně plným bazénem v Axe, jsme apoň získali před kinem čas na večeři. Zatoužili jsme po houbovém rizotu, na které jsme v dobách, kdy si Erwín spokojeně plul u mě v břicholodi, chodili pravidelně. Jenže na menu už není! Čas na vyzkoušení něčeho nového a pak úprkem na ten nejoptimističtější letní film, co včera v Praze dávali.  Jenže ouha. Ztratil snad Almodóvar část svého filmařského umu při nějaké menší nehodě? Nebo jen vyměnil dealera? Rozkoš v oblacích bychom ohodnotili 5 body z deseti a kdyby film neobsahoval taneční číslo, které zároveň slouží jako trailer, bylo by skóre ještě nižší. Teoreticky tedy fiasko, ale i tak jsme si večer náramně užili. Jen budeme muset vyrazit častěji. A nastudovat před tím aspoň jednu kapitolu z knihy Umění konverzace, neb když už jsme neměli naše milé dítko v dosahu, v konverzaci se objevovalo stále. I když probírat současnou politickou situaci by nebylo o moc lepší...

4 komentáře:

  1. No né a já se na něj tak těším! Letušáci jsou skvělí, kéž by se takoví objevovali na palubách letadel, to by cestování bylo hned veselejší :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci tě odradit, třeba se ti film bude líbit. Nás ale opravdu moc nenadchl, i když letušáci byli rozkošný.

      Vymazat
  2. Trailer zní dobře.) Ale asi na to po Tvé recenzi nepůjdu:) A řeč o dětech, když jste konečně jen vy dva, je normální, to znám.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trailer byl na tom filmu snad nejlepší. A pár scének s touhle povedenou trojkou. Zbytek nic moc.

      Mně je jasný, že je normální o dětech mluvit, jen jak jsme byli z toho horka úplně odvařený, nezmohli jsme se skoro na žádný jiný témata... :)

      Vymazat