středa 28. srpna 2013

TO CHCI! / VOSÍ PAS


Nejsem žádnej cvalda, ale k vosímu pasu mi ještě pár kilíček zbývá (nebo spíš přebývá). Na nájemníka, kterej u mě devět měsíců bydlel a pěkně si bejvák vypoltstroval, se už moc vymlouvat nemůžu. Přeci jenom už je to nějakej pátek, co se odtěhoval. Naštěstí lidstvo kromě jinejch skvělejch vynálezů přišlo i na to, jak těch několik trvrdohlavejch cenťáků aspoň opticky schovat. Pravá dáma sice svoje tajemství neprozrazuje, ale já vám to klidně pošeptám.






Útlý pas a ploché bříško mám teď díky stahujícím kalhotkám od značky Petit Fleur, které mi minulý týden doručila firma Avendro. Využila jsem před časem jejich milé nabídky, sepsala článek o výběru oblečení v jejich internetovém obchodě a už se těšila na zásilku, která se díky administrativní chybě trošku zdržela. Podzimní kulturní sezóna se blíží, tak jsem doufala, že se jejich stahovací prádlo osvědčí a já si budu připadat o něco lépe. Kalthotky mě nezklamaly - jsou moc příjemné. Velikostí a mírou stahování tak akorát na vykouzlení optického klamu, aniž by hrozilo, že někde omdlím z nedostatku kyslíku. Materiál je z 90% bavlna a z 10% elastan. Díky vysokému podílu přírodní bavlny zůstávají prodyšné. Jsou docela vysoké, přesně jako na fotce, což je fajn, protože takhle v místě, kde končí, nevytvoří pod oblečením nevzhledný fald. S blížící se zimou mě budou navíc krásně hřát bedra, s kterými mám po těhotenství a po porodu pořád problémy. A jelikož nehrozí, že by na mě po večírku skočil šéf, ani to dilema, které kdysi řešila Bridget Jones, není tak zásadní. Mimochodem, víte, že se chystá třetí díl?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avendro je nový internetový obchod, který spadá do skupiny Otto. Nabízí oblečení od velikosti 34 až po 58. Ve svých kampaních i výběru sortimentu se řídí heslem "Být zdravá a fit je mnohem důležitější, než být hubená." To je při současném diktátu superhubených modelek, které za svou postavu vděčí hlavně nezdravým dietám a Photoshopu, příjemná změna. Jak už jsem zmínila, firma v rámci propagace nabídla několika bloggerkám, aby si u nich vybraly oblečení k recenzi. Moje oblíbenkyně Alizia z blogu Mámou stylově si vybrala sportovní podprsenku Venice Beach, která nevypadá vůbec špatně. Popsala jí takhle: „Lemování je spíše výrazně oranžové než růžové, ale jinak je přesně taková jako na fotce! Navíc mě fascinuje její lehoučké provedení. Materiál (tzv. Coolmax) je opravdu velmi jemný, takže nehrozí, že bych se pod ní potila a dusila, a síťka kolem košíčků je jedině bonusem. Líbí se mi i její barevné provedení a celkové zpracování se širokými a měkoučkými ramínky a trojřadé zapínání na háček.“ Hmmm, možná, že kdybych si jí objednala taky, nepotřebovala bych stahovací prádlo. :)

Od té doby, kdy jsem si na stránce Avendra oblečení vybírala, tam zase pár zajímavých kousků přibylo. V nabídce je už i podzimní kolekce, ve které mě na první pohled zaujal jednoduchý černý rolák Sheego. Ani tahle verze s krátkým rukávem není vůbec k zahození. Většina oblečení, které Avendro nabízí, je sice na můj vkus příliš konzervativní, ale jak vidíte, základní kousky se tu dají pořídit. Navíc nabízí i poměrně širokou kolekci spodního prádla a sportovního oblečení. Příjemně mě překvapil výběr plavek, které jsou opravdu moc krásné. A co vy, inspirujete se taky k nějakému nákupu?

Tento článek vznikl ve spolupráci s firmou Avendro.

4 komentáře:

  1. Cha chá, to mě rozesmálo - vzpomínám na máminy stahovačky-bombarďáky ze svého dětství. Tohle je dobrý nápad. Kdyby to vyráběl Klimatex, Moše si to určitě pořídí, ale spíš by to mělo mít střih trochu jako skafandr, aby to mělo větší pokrytí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mosemu rada na zkousku zapujcim. I kdyz tyhle by mu asi byly trochu tesne... :)

      Vymazat
  2. kalhotky skvely! a treti dil jo?parada!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treti dil bude! Nejdriv knizne a pak ho snad i zfilmujou.

      Vymazat