středa 7. srpna 2013

TO CHCI! / RENDEZ VOUZ

Jó, kde jsou ty časy, kdy jsme léto trávili sladkým nicneděláním... a kdy jsme chvilku byli sami dva. Dneska si to ale splníme. Kontrolu nad Erwínem převezme na pár hodin "teta" Blanka a my si večer někam vyrazíme. Už se moc těším! Jak často si dopřáváte čas jenom se svým milým / milou vy?  

12 komentářů:

  1. Kdykoliv to je možný! Ale vlastně to moc často možný není... :-) Včera můj muž volal, že je kvůli vedru pustili z práce dřív, tak ať to taky zabalím. A šli jsme na pivo na Vyšehrad. Jako za starých časů.
    Užijte si to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My bychom takovehle vypravy taky radi poradali casteji, jenze to neni tak jednoduche. Impromptu setkani jsou nejlepsi. Jsem rada, ze jste si to na Vysehrade uzili!

      Vymazat
  2. uzijte si to!! my meli zhruba pred rokem poprve spolecnou veceri v restauraci a jeden vecer na festivalu .) jeste jsme se ulili parkrat na koncert, divadlo nebo kino.. loni jeden vikend "jako za mlada" a vcera, voila, jsme se vratili z tater, tri noci, hory, wellness, bazen, bohate snidane a vecere, prvni den jsme meli ferovy tik :)) moje mati trochu vic chape, z ceho jsem tak znicena obcas, ale zaroven nadsena a plna zazitku .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po nejakem wellnessu taky pokukujem, i kdyz by jel Erwin s nama. A az ho budeme moct sverit na vikend babicce, to bude teprv neco! Zatim to holt budou aspon vecerni vypravy. Idealne bychom si chteli nekam vyjit jednou za mesic, ale zatim nam vetsinou bouchlo hlidani. Musime to napravit.

      Vymazat
  3. Se dvěma je to poněkud složitější. Ale před čtrnácti dny jsme jednoho oplégra odložili k tchýni, druhého si vzala k moři moje máma a vyrazili jsme do Říma. Ach. Ach! (Stříhám metr do další dovolené.)

    OdpovědětVymazat
  4. Joo taky na ty randící časy ráda vzpomínám, občas je dobré si je připomenout :-) Moc si to užijte! (nebo už jste si asi užili :-) My takhle byli předmin. týden na DM a před nima na večeři, cítila jsem se jak za mlada :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky! DM musel bejt peknej vodvaz. Az prijedou do Prahy priste, tak treba taky pujdem... :)

      Vymazat
  5. musim uznat, že mi to až tak úplně nechybí, protože sami jsme každý večer a dvakrát do týdne se věnujeme jen sami sobě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych mela dva vecery v tydnu pro sebe, tak mi to taky nechybi. Typoska obcas o vikendu nekam s kocarem vyjede, abych byla aspon chvili sama. A uz mam nejaky ten patek na hlidani "tetu" Blanku, ktera chodi na jedno odpoledne. Jen casto zustanu doma a uklizim. Az si rikam, jestli by nebylo ekonomictejsi ty penize rovnou investovat do pani na uklid... :)

      Vymazat
    2. :-) pani na uklid ti vrele doporucuju!!! ja byla na zacatku proti - clovek si prece jen radeji vse uklidi sam - ale tak jsem si na to zvykla, ze ted uz bych to jinak nechtela...

      Vymazat
    3. Uz se k tomu pomalu schyluje. Mame docela malej byt, tak si rikam, ze bych to mela zvladnout. Davat ale stovku za hlidani, abych mohla uklizet, kdyz to za ty samy penize muzu prenechat nekomu jinymu, je lakavy.

      Vymazat