středa 25. června 2014

TO CHCI! / MOŘE!!!

Zítra odlétáme s Typoškou do Barcelony a už se strašně těším, až smočíme nohy v moři! Moře miluju a doufám, že se mi jednou podaří blízko něj bydlet. Aspoň měsíc. Nebo rok. A klidně i deset. Pro tentokrát se ale spokojím s necelými čtyřmi dny. Od pláže to podle Googlu budeme mít asi 2,6 km a hned jak složíme v hotelu kufr, se tam určitě vydáme. Jsem zvědavá, co moři jednou řekne Erwín. Vsadím se, že z něj bude úplně vedle. Tentokrát si pláž ještě užijeme jenom ve dvou. I když na Erwína budeme pořád myslet a představovat si, jak by před ním stál, vzrušeně mával rukama a křičel edědědědě!

12 komentářů:

  1. uzijte si more!
    take uz mi chybi..
    krasne dny:-)
    mia (demanty)

    OdpovědětVymazat
  2. uzijte si Barcelonu se vsim vsudy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vy tam letíte s Tatianou a Vojtou? http://www.super.cz/274398-konecne-dovolena-bez-deti-tatiana-vilhelmova-a-vojta-dyk-odleteli-za-romantikou-do-barcelony.html

    OdpovědětVymazat
  4. Dovolená u moře je super. To je pro nás teprve odpočinek. Na letošek zatím dovolenou vybranou nemáme, ale máme osvědčené stránky, kde letenky hledáme. Brzy se tam s manželem asi podíváme, abychom našli nějakou pěknou dovolenou.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, Barcelonu bych si také nechala líbit. To my se letos chystáme zamířit do Chorvatska. Už několik let jsme tam nebyli, tak jsem zvědavá. Už tam dokonce máme dokonce vybrané ubytování. Nicméně, Španělsko bych také navštívila moc ráda... No, snad příští rok. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já už se taky hrozně těším, až zase poletíme k moři. Je to nejlepší odpočinek. Člověk nemusí nic řešit a jen v klidu odpočívá. Děti si hrají v písku. Dost mě překvapilo, jak byly v loni celou dovolenou hodné, tak snad se jim to povede i letos. Vloni jsme letěli poprvé, takže jsme si museli koupit nové cestovní kufry , nic se jim po cestě nestalo, takže s nimi poletíme letos znovu a letos už nic shánět nemusíme.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky už bych se konečně po dlouhé době ráda vydala k moři. Minulý ani předminulý rok na dovolenou nebyl bohužel nebyl čas, ale leto to už snad konečně výjde. Španělsko vypadá hezky, ale mně osobně mnohem víc láká Itálie.

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé právě do Španělska se letos také chystám. Už se nemůžu dočkat. U moře jsem nebyla snad pět let. Odjíždím na začátku Srpna. :) Jen tak mimochodem, kdyby se náhodou někdo také chystal do Španělska, tak jsem nedávno narazila na tohoto celkem užitečného průvodce. Třeba se to bude někomu také hodit. :)

    OdpovědětVymazat
  9. My jezdíme každý rok taky k moři. Člověk by si měl alespoň jednou za rok dopřát pořádnou dovolenou. Od té doby, co máme děti, tak si vždy sjednáváme cestovní pojištění , abychom neriskovali, že bychom museli zaplatit hodně peněz v případě nějakého úrazu.

    OdpovědětVymazat