středa 18. června 2014

TO CHCI! / STYLOVÉ LÉTO

Každý rok mě příchod léta trochu zaskočí. Moje tělo není zdaleka připravené do plavek, ačkoliv se mi v tom všechny časopisy už od ledna snaží pomoct. A obchody s plavkama zase nejsou připravené na mě. Nerada nosím krátké sukně, podpadky odkládám kvůli pohodlnosti na další den, v tílku řeším ne už úplně štíhlé ruce a kraťasy nenosím kvůli nohám, které nemám ani trochu jako laň. Přitom bych to tak ráda všechno hodila za hlavu a léto si užila. Moc dobře totiž vím, že jsou moje nedostatky lidem okolo úplně fuk, že tak trochu existujou jenom v mý hlavě. A že až se za pár let budu koukat na svoje dnešní fotky, budu si říkat, že by bylo žúžo zase takhle vypadat. A tak to letos zkusím změnit. Koupím si stylovej klobouk...

...občas odhalím dekolt...

...ukážu kolena...

...a zapomenu na pohodlnost. A co vy? Užíváte si letní šatičky a odhalenou kůži nebo se taky těšíte na podzim, až se budete moct zase pěkně zachumlat do šály?
---
Všechny fotky jsou z mé Pinterestové nástěnky STYLE / INSPIRATION

12 komentářů:

  1. Hele, Kusanče, já myslím, že vůbec!
    Obličej-na-obličej jsem tě neviděla, ale ty mi přesně přijdeš jako ta kočka, co vypadá na rozpáleném chodníku skvěle, protože se cítí dobře, jistě, sebejistě!

    Vždycky se v Praze ráda koukám na cizinky, co i když NEJSOU jako špagety, vypadají báječně, hladké nohy, svěží oblak vůně, správný střih hader a fajn vlasy na hlavě. Takové ženy (nehledě na pas - vlastně v obou významech slova) jsou pro mě nejkrásnější!

    Užij si léto!
    A sombréru zdar!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom je právě ta potíž, objektivně vím, že se o takovýhle věci strachovat vůbec nemusím, ale subjektivně se těch pocitů stejně nemůžu zbavit. Není to ale na mě moc poznat - v plavkách naštěstí po Praze běhat nemusím, tak snad ty cizinky koukaj občas i po mně. :)

      I tobě přeju bájo léto!!!

      Vymazat
  2. Mno, letos to bude horší... poznávám se v tom, že i v nejhubenějším období jsem řešila, že mám trochu moc tlustý ruce, trochu moc tlustý nohy a přece jenom ještě ten špíček na břiše... ale teď to fakt není nic moc, řeším to šaty/sukněmi ke kolenům a aspoň-trochu-nějakými rukávky, ale stejně mám z plavek trochu noční můry :) tím spíš, že mi není od přírody daný ten šmrnc a umění se obléct, ať vážím 40 nebo 140 - znala jsem několik určitě víc než stokilových slečen, kterým to slušelo moc... takže ano, je to hlavně o sebevědomí a o schopnosti mít svůj styl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím.
      A svoje nedostatky schovávám dost podobně. :)

      Vymazat
  3. Ja doporucuji osvedcenou podpatkovou teorii "placate boty do kabelky".S pocitem, ze se muzu kdykoliv prezout, vydrzim na podpatcich casto cely den a na zachranarske boty si ani nevzpomenu ;)

    Barbora

    OdpovědětVymazat
  4. Na léto se těším celý rok a odhaluji se, co to jde (teda ve vší počestnosti :-)) Letos to mám ale trochu jinak a spíš vyhledávám stín a vyloženě letních radovánek si moc neužívám. Kůži ale ukazuji stále :-) A Ty ji taky hrdě ukazuj! Když né v minisukni, tak v midisukni určitě ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já to mám možná trochu jednodušší... podpatky nenosím ne kvůli pohodlnosti, ale protože se mi v nich "kejklá" noha (těm několikrát vyvrtnutým kotníkům z dětství to asi nedělá úplně dobře), tak holt nosím boty nižší. Sukně spíš delší... na kratší také nemám úplně nádherné nožky, ale hlavně ty dlouhé pěkně profukují a není mi v těch vedrech takové vedro. A vršek, tam nic tlustého není (jen možná těch svalů zas málo), takže si užívám léta, co to jde. Podzim není můj kamarád :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám jednu radu - nemávat:-)!!! Takhle chytrá jsem z filmu Medvídek, kde se Aňa Geislerová s Táňou Vilhelmovou dohadují, která má povyslejší paže. Kdyžtak jen pokynout sobrémem......

    OdpovědětVymazat
  7. radko, uzij si leto naplno, z fotek bych si tipla, ze treba s tvymi vlasy, usmevem a celkove samrmem nikoho nenapadne premyslet nad nejakymi gramy navic, ts! ve finale clovek zjisti, ze pokud nikoho neupozornuje, co je z jeho pohledu spatne, nikdo si toho ani moc nevsimne, minimalne ne nikdo, na kom nam zalezi ,) jo a az sezenes ten uzasny klobouk z fotky, pochlub se nam prosim i se zdrojem, ja ten svuj nejlepsi nejuzasnejsi z blogovych casu uz znicila a nemuzu za boha sehnat adekvatni (rozumnej identickou) nahradu :((
    letu 3x huraaa!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Sice miluji léto, ale nemohu se již dočkat, až se zachumlám v zimě do nově koupené šály . Jinak ti moc děkuji za tipy na nákupy, určitě se nechám inspirovat jak na zimu, tak i na léto...

    OdpovědětVymazat