pondělí 6. dubna 2015

Oslava u Huga, co chodí bos

Minulý týden jsem byla pozvaná na oslavu svátku jmenovce obchodu Hugo chodí bos, kde se specializují na dětské zboží českých designérů a výrobců. Večírek to byl moc příjemný. Po dlouhé době jsem se viděla s Iri z blogu Můj dům, můj squat, od které jsem si vypůjčila i několik fotek do tohoto článku, poprvé jsem se naživo potkala s blogerskou legendou Rosou Mitnik a příjemně si popovídala s majitelkou obchodu Adélou a jejím manželem a podporovatelem Honzou. 

Popíjelo se víno a retro limonády, které na nás čekaly na stole nazdobeném stylovým dřevěným kurníčkem od firmy The Three Trees.


...k tomu se přikusovali domácí dobroty. (V pozadí se rýsuje úžasná textilní kolébka Hojdavak a nabídka pečlivě vybraných knížek. My jsme si tu při předchozí návštěvě pořídili Markétka a Míša se ptají, které se Erwín za několik týdnů ještě nenabažil. Obzvláště dvoustrana s nádražím je hit.)

Děti se na večírku zabavily nad Hugovými omalovánkami...

...zatímco my ostatní jsme měli čas se pokochat vychytávkami našeho mládí. V Hugo chodí bos najdete třeba plastové nafukovací hračky od Fatry, igráčky a krasohled. Nebo zaoceánský parník, s kterým jsme jako děti s bráchou brázdili vanu,...

...ale seženete tu i céčka v originálním obalu od Hugovy dvorní designérky Karolíny Strykové. Kromě toho je tu i spousta krásných nových hraček, na které budou jednou s láskou vzpomínat zase naše děti. Prostě radost pohledět!
---
Jestli tenhle obchod ještě neznáte, musíte se sem co nejdřív vypravit. A pokud se vám v tomhle počasí nechce vytáhnout paty z domu, nebo to máte do Řeznické ulice daleko, mrkněte se na jejich e-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat