úterý 28. dubna 2015

Napínavý víkend

Uplynulý víkend byl trochu popletený. Začalo to tím, že jsem vyrazila do rodných Počernic na sraz třídy, který se ovšem bude konat až za měsíc. Přišla jsem na to náhodou, když jsem v místní sámošce narazila na bývalou spolužačku. Dívala se na mě trochu posměšně a vsadím se, že už to půlka - minimálně té dívčí části třídy - ví a při setkání si na mě smlsnou. No nic, se svou školní nejlepší kámoškou, kterou jsem k přítomnosti na téhle slávě přemluvila, jsme si to užily i tak. Druhý den jsem naštěstí mohla být u našich a fungovat trochu jako investigativní novinář a trochu jako krizový psycholog. Můj drahý bratr se totiž zrovna rekreoval v Nepálu. Pamatuju si, jak tam chtěl asi před deseti lety vyrazit jeden můj kolega, na což můj brácha, už tehdy nadšený horolezec, opáčil, že tam jezděj jenom šampóni. Tak asi aby si tak nepřipadal, výlet si načasoval na dobu největšího zemětřesení za posledních 80 let. Naštěstí už je celá jejich výprava v pořádku doma a já to tu můžu zmínit. Z pověrčivosti, aby se ještě něco nestalo, jsem si to raději doteď nechávala pro sebe... A nakonec nám onemocněl Erwín. Někde si uhnal rýmu, která se sice netváří nijak zákeřně, ale vyvolala u něj dvoudenní teplotu. Včera už to vypadalo nadějně, ale dneska už je zase unudlenej a má skelný oči. Tak jsme mu nařídili domácí arest. Snad už mu bude zítra dobře a definitivně tak skončí dozvuky minulého víkendu! Co vy? Jaký byl ten váš?
---
Fotka vodníka je z nočního portrétování před podnikem, ve kterém jsme s kamarádkou strávily večer. Naštěstí jsem ve foťáku našla i jednu bez nás...

5 komentářů:

  1. Volno dobrý, ale horečka pro jistotu až dneska... Snad to bude rychlý! "Naštěstí" je aspoň venku dost ošklivo a netáhne to na hřiště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vám přeju, ať je to rychle za vámi!!! Aby zase mohlo bejt hezky...

      Vymazat
    2. Hlásím oboje splněno ;)

      Vymazat
  2. To vám bratr připravil napínavé chvilky, jsem opravdu ráda, že to dobře dopadlo! Uf

    OdpovědětVymazat