úterý 9. května 2017

Přivolávání léta s novu kolekcí Shark in the Park


Na pár dnů se tu ukázalo sluníčko, tak jsme toho rychle využili a vyrazili ven. Bohužel jsem poslední dobou nějaká nakřáplá a nemůžu se zbavit úplně banálního nastydnutí, tak naše kroky nesměřovaly zas tak daleko.
Nejdřív jsme se vydali do Karlína ochutnat zmrzlinové sendviče v Parlor Café. Už jsme se na ně těšili nějakou dobu a Erwín si nakonec opravdu ten svůj náramně užil. 

Nevím, co přesně tady počítal, ale nedivila bych se, kdyby si přepočítával, kolik by jich ještě zvládnul sníst. Shodou okolností zrovna v Parloru slavili roční výročí a tak jsme mohli ochutnat i speciální příchutě, jako je matcha s kopřivou a jahody s proseccem. Určitě se tady ještě někdy cestou Karlínem stavíme. 

Pak jsme si to zamířili na přívoz, ale před tím se ještě zastavili v Přístavu 18600. Typoška potřeboval pivo a Erwín ještě trochu vyžití v městské džungli. Je super, že i v Praze existují místa, kde si děti můžou zabubnovat ve staré pneumatice...

...vyplašit při tom drobný hmyz...

...a trochu si zabalancovat na složených kládách. 

Adélka při tom spokojeně podřimovala v kočárku a probudila se až v divočině. 

Snad to bylo naschvál, protože jsem ji chtěla vyfotit se s nanukem na triku a se zmrzlinou v ruce. Oběma dětem jsem na cestu oblékla trička z nové kolekce české značky Shark in the Park, do kterých jsem se zamilovala na první pohled, a které jsem vám chtěla ukázat. Erwínovi jsem vybrala kaktusy, které u něj naštěstí prošly, i když nejsou batmanovský. A Adélčina slušivá mikinka je tak heboučká, že bych si z ní nejraději udělala polštář. Navíc ten motiv nanuka je tak roztomilej, že jsem jí musela ještě pořídit světle šedé tričko ve stejném designu. I ostatní kousky hýří vtipem a barvami a myslím si, že si z nich vybere každý. Shark bude samozřejmě i na festivalu mini, který začíná už v pátek (!), jejich kolekci si ale můžete prohlídnout i on-line. A být vámi, vypravila bych se tam brzy, protože po některých kouscích se nejspíš rychle zapráší... A taky nezapomeňte, že jedno zářivé kaktusové tričko u mě můžete na blogu vyhrát! Stačí mrknout sem.
---

PS: Byl to bezva den, i když slunce pálilo, až fotky přepálilo. Ale neva, však já se to jednou naučím! A taky nechápu, jak se vám daří všechny ty roztomilé fotky sourozenců, protože ty moje se k sobě teda moc nemají. A když už, tak si to metelí po bytě a hrajou "na lekanou", při které nejspíš lekaj i sousedy o dvě patra níž, a při které je můj foťák jinak než rozmazaně zachytit nedokáže. Tohle je jediná společná fotka z celýho dne...

1 komentář:

  1. Nové roční období je potřeba přivítat s novým oblečením :-) . Já mám malého syna a ten tak rychle roste, že vítáme skoro každé dva měsíce novými věcmi :-D . Našla jsem ale levný eshop second hand , takže má nejen syn, ale i já s manželem plnou skříň oblečení :-) .

    OdpovědětVymazat