úterý 23. května 2017

Takový období / Omluvné tričko pro duchem lehce nepřítomné

Poslední dobou jsem intelektuálně lehce indisponována, tak jsem si na festivalu mini pořídila omluvné tričko, které na veřejnosti snad vyvolá při ječení mých dětí, zapomínání peněženek, bloudění a nepřítomného výrazu soucit nebo aspoň shovívavé pochopení.

Tričko s nápisem "Mám teď takový období" je od Young Primitive a původně bylo určeno dětem. Pak se ale začínaly ozývat mámy, které jsou na tom asi jako já, a vydobily si právo na svoje vlastní. Líbí se vám? Mě moc. A už se mi (bohužel) několikrát i docela šiklo... Naštěstí nás s Typoškou čeká příští týden wellness výlet, při kterém se mi doufám mozkové buňky trochu revitalizují. Co vy? Nemáte taky pocit, že jsou teď nějaký skvrny na slunci, které ruší vaši mozkovou činnost?
---
Právě probíhá druhý ročník ankety o nejlepší MAMA blog roku. Pokud ke mně rádi chodíte pro inspiraci nebo jenom tak na kukandu, budu moc ráda, když mě v hlasování podpoříte. Hlasovat můžete TADY. Hlasuje se každý den až do 1. června. A každý den můžete za odměnu i něco vyhrát. Dneska to jsou dva dárkové poukazy v hodnotě 1000 Kč na nákup stylového oblečení Small Rags dle vlastního výběru. Budu ráda za každý váš hlas!  

6 komentářů:

  1. To tričko je naprosto boží, už jsem na něj koukala :-) Užijte si wellnes ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Už se moc těším. A tričko pro jistotu nechám doma... :)

      Vymazat
  2. Triko potrebuji nutne!i pro mladsiho a vlastne starsiho taky!😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maj je pro chlápky i chlapíčky, mámy, babky, holčičky. K dětem je to nutný kousek!

      Vymazat
  3. Uplne ❤ aj ja mam to obdobi. Trochu mimo, lahko inde ��

    OdpovědětVymazat