čtvrtek 25. května 2017

Postelové váleníčko & Adélčina první panenka

Dneska tu mám pro vás několik sladkých pošlofíčkových fotek. Adélka se většinou budí uplakaná a nespokojená. Jako by byla v reálném světě ztracená. Tentokrát mi při chování ještě na chvilku usla v náručí a pak se nechala i se svojí oblíbenou panenkou přenést do velké postele, kde jsme se společně mazlily a hrály. A já při tom chvíli fotila...

Zkoušela jsem jí ten den citrónové šatičky, které nosila jako miminko. Při prohrabování krabic jsem na ně narazila a zkusila jí je obléknout. K mojí velké radosti jí pořád jsou. Moc to teda nechápu, protože byly určené pro miminka od 6 do 9 měsíců. Však se přesvědčte, na blogu se v nich mihla ve 23 týdnech (tady). Ale jsem ráda, protože teď jí sluší snad ještě víc!

Jsem nadšená, že se mi podařilo zachytit tolik jejích výrazů a grimas. Často teď dramaticky gestikuluje rukama, šibalsky při tom blýská očima a chrlí proud (pro nás ještě nesrozumitelných) slov.

Miluju její něžnost. A mezírku mezi horními zuby.

A ona miluje nás a svoji paneku. Nějakou jsem jí chtěla pořídit už k prvním narozeninám, ale nenarazila jsem na žádnou, která by se mi líbla. Moc času jsem tomu pravda nedala, ale říkala jsem si, že si mě ta správná ve správnou chvíli najde. A taky že jo! Na mini jsem jí vybrala jednu od Marie Mrňávkové / Břichopas Toys. A reagovala na ni přesně tak, jak jsem si vysnila. Zajiskřilo se jí v očích a láskyplně ji k sobě přitiskla. Od té doby jsou to nejlepší kámošky. Co vy? Kdy a kde jste svým dcerkám pořizovali první panenky?

---
Právě probíhá druhý ročník ankety o nejlepší MAMA blog roku. Pokud ke mně rádi chodíte pro inspiraci nebo jenom tak na kukandu, budu moc ráda, když mě v hlasování podpoříte. Hlasovat můžete TADY. Hlasuje se každý den až do 1. června. A každý den můžete za odměnu i něco vyhrát. Budu ráda za každý váš hlas!  

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky! Když jsem večer článek psala, úplně jsem si ji chtěla z té záplavy roztomilosti probudit a pomazlit . :)

      Vymazat
  2. Malá je nádherná...Moje dcera byla mrzutka po odpoledním spaní a zůstalo jí to doteď, hihihi. A její malý synek je celý ona. Tak to prostě u někoho je. Hlavně, že má ke komu se přitulit a pomazlit...Hezké dny přeju, užívejte si je, tak rychle to uteče....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Erwín se vždycky probudil s úsměvem a výrazem "Čau světe, tak mě tady zase máš, co podniknem?". Ona je vždycky po spaní ztrápená, jako by se vrátila z ráje zpátky na Zem. Pomazlení ale pomáhá. ❤️

      Vymazat
  3. Je, slusi ji to. Ja poridila na vanocnim mini brichopasi lan. Ale zatim moc neoslovila, cekam ze jeji cas prijde. Uplne prvni panenku dostala k svatku moji hadrovku a s tou se obcas tuli. Ale srdecni zalezitost mezi hrackami jeste nema.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím taky k žádné hračce extra nepřilnula, proto jsem měla radost, že si tuhle na první pohled zamilovala.

      Vymazat