úterý 16. května 2017

Klidné pondělí & Tři novinky v mém šatníku

Víkend byl trochu hektický. Typoška v pátek odjel s oběma dětma do Žatce a já strávila celý den na festivalu mini. Večer mi z té inspirace a milých setkání hučela hlava dlouho do noci.  Ráno jsem kvůli tomu zaspala a odjela za nimi až o trochu později. V neděli už jsme se zase vraceli a dvouhodinová cesta v přeplněném vlaku nás docela vyčerpala. Přesto jsem si dala s Erwínem randíčko u festivalového kolotoče a parádně si to tam s ním užila. Na instagramu (tady) jste možná zahlídli pár fotek. Pondělí jsem ale chtěla strávit v klidu. Dopoledne jsme se sice s Adélkou harcovaly přes půl Prahy, aby jí zkontrolovaly srdíčko, protože nemá ještě úplně srostlé chlopně, ale odpoledne jsme vyrazily na holčičí kafe s Jitkou. Mrkněte na pár společných fotek.

Na DĚTSKÉM festivalu jsem svým dětem samozřejmě taky něco pořídila, ale největší úlovky putovaly paradoxně do mojí skříně. Poslední dobou se nějak necítím ve své kůži a i můj šatník je dost vyčpělý. Sice jsem nedržela přísný nakupovací celibát jako Bára z Mama Pocket, ale vzhledem k poporodnímu váhovému pozůstatku, jsem si toho moc nového taky nekoupila. Točím džíny a pár triček a dvoje černé šaty. S jarem přišel čas na změnu! 

A protože do řetězců už téměř nechodím, obhlížím novinky na akcích jako je tahle. Tentokrát jsem neodolala džínovému košiloidu slovenské značky CILA (tady). Byly mi nějaké povědomé, až později mi došlo, že jsou to ty z holčičí předfestivalové koláže tipů. Šaty jsou neuvěřitelně pohodlné, ale zároveň si v nich připadám jako chic matka. Vzadu jsou chytře prodloužené, takže se při zvedání upadlých hraček, ztracených botiček a plakajících dítek, nemusím obávat, že nějakého nebožáka, který se k tomu nachomýtne omráčím pohledem na svoje spodní prádlo... Adélku jsem sladila starším kouskem a květinovou broží od kamarádky. (Nebojte připínáček má pojistku, takže jí nehrozí v srdci další díra.) 

Outfit (jak říkají fashion blogerky, což já teda opravdu nejsem) jsem doplnila šňůrou barevných (už ne)kojících korálů a silikonového (ne)kojícího náramku od Mimijo. Cítila jsem se celý den parádně a i Jitka poznamenala, že jsem v té modré prokoukla. Hurá jaru, hurá barvám!

Tady by mohl článek skončit, chci vám ale ještě ukázat tu moji roztomilou holčičku s konvičkou u dětského stolečku v holešovické Home Kitchem. Na téhle fotce bych ji samou roztomilostí sežrala. 

A ještě jedna společná u kafíčka... Co nového jste si za poslední dobu koupily vy?
---
Právě probíhá druhý ročník ankety o nejlepší MAMA blog roku. Pokud ke mě rádi chodíte pro inspiraci nebo jenom tak na kukandu, budu moc ráda, když mě v hlasování podpoříte. Hlasovat můžete TADY. Hlasuje se každý den až do 1. června. A každý den můžete za odměnu i něco vyhrát. Dneska třeba kabelku Samsonite. Budu ráda za každý váš hlas!

5 komentářů:

  1. Ty šatky vypadají moc pěkně, jen by to chtělo fotku celé postavy, takhle z nich máme jen ten vršek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě máte moc pěkné šaty. Já jsem si nedávno koupila nové šaty ze second handu a i když jsou z druhé ruky, tak vypadají moc pěkně. Jsem ráda, že se mi podařil tak pěkný úlovek.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Já jsem tedy také měla klidné ponděli a vlastně celý týden :) Udělala jsem si volno, jelikož teď pracuji z domu. Při tom lelkování občasném, jsem narazila na reklamu eshopu lanotte a viděla jsem tam pár opravdu zajímavých kousků spodního prádla. Neváhala jsem a pořídila si pár kousků a co se kvality a ceny týče, opravdu super. Zkus to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za všechny tyto novinky. To už za chvilku budu moci jen číst tvůj web a nebudu muset využívat tento :D Ne teď vážně, opravdu ti moc děkuji za tvou snahu a píly... Velice ráda si vždy pročtu tvůj blog a každý nový příspěvek mi vykouzlí úsměv na tváři :-)

    OdpovědětVymazat