pátek 23. června 2017

Parádní blogerský den plný kostiček LEGO

Včera jsem vám u lákavě vypadajících cupcaků slíbila, že vám ukážu fotky z nedávné akce, kterou pro několik blogerek připravilo LEGO. Na podobné jsme byli už loni a i letos jsme si ji parádně užili. Já se po delší době zase viděla s několika svými (povětšinou) virtuálními kamarádkami, Erwín si pohrál s blogerčaty a zároveň (se) pobavil (s) dospěláky, které si pamatoval z loňska. Taky okusil trochu rozšířené reality a já doteď lituju, že jsem se k němu nestihla přidat a tu věcičku, co má na hlavě, taky vyzkoušet. A Adélka? Ta se šmrdolila kolem a radovala se z ruchu okolo. Však se   přesvědčte sami...

Už několik minut po našem příchodu jsem ji nachytala, jak vesele prohrabuje něčí vuittonku. Tvářila se sice nešťastně, že jsem jí zábavu zkazila, ale já bych se tvářila ještě nešťastněji, kdybych musela hradit případnou škodu. Počítám, že by na ni padl můj současný celoroční příjem. :)

Erwín se mi taky brzy ztratil z dohledu, ale místo slídění v luxusních kabelkách se věnoval činnostem více odpovídajícím představám organizátorů. Chvíli si kreslil a rozbíral něco veledůležitého se Sandrou...

...a pak se jal okupovat sympatického mladíka, s kterým strávil dost času už minulý rok. 

Dost se u toho skamarádil i s Juniorem od Pavly z blogu Oh My Beautiful Life. (V pozadí si povšimněte Adélky zkoumající obsah úložných prostor něčího kočárku.) 

Velký úspěch opět sklidil bazén plný kostiček. To si dokonce oba chvilku hráli blízko sebe. 

Pak se zase rozdělili. Adélka se oddávala jídlu, které vzal Erwín dost hopem.

Musel totiž vyzkoumat, kolik balonků je potřeba k vznesení LEGO panáčka. 

Já se zase oddávala pokusům o společný portrét s Adélkou. Ale kdo by se koukal do objektivu, ...

...když je v dohledu tolik LEGA.

PS: Kdyby vás zajímal výsledek experimentu s nebohým panáčkem, který byl po skončení akce Erwínem a Juniorem poslán do nebe, můžete se pokusit ty balónky spočítat. Přesný počet si nepamatuju, ale bylo jich překvapivě docela dost.

Žádné komentáře:

Okomentovat