středa 21. června 2017

Boj s únavou (a pár kily navíc) / Druhý týden & zaváhání

Jak už úvodní fotka napovídá, můj druhý detoxikační týden zrovna moc úspěšný nebyl. Teda ne že bych se celých sedm dní cpala cupcakama, ale požadavek na částečně tekutou stravu se nepodařilo naplnit. Je prostě léto - doba "vyzvedávání po o" a podnikání výprav na hřiště, pořádání pikniků a oslav. A v terénu není možné najít každý den místo, kde bych si mohla dát odpoledne zdravé smoothie a k večeři polívku bez smetany, mouky nebo brambor. Zbytek jsem dodržovala dál jako v předchozím týdnu a musím říct, že chuť na kafe jsem měla snad jen jednou. Zmrzlinám a sladkostem jsem odolala. Alkohol se mi odmítá lehce, nikdy jsem mu moc neholdovala. Zdravá verze letního odlehčeného jídelníčku mi evidentně svědčí. Váha se sice nepohla ani o pididínek, ale cítím se dobře a to je hlavní. Co vy? Snažíte se v tuhle dobu taky jíst líp, ať už kvůli zdraví nebo plavkové sezóně? A jak si vedete? 
---
PS: Úvodní fotka je z akce s LEGO, o které vám ještě tenhle týden napíšu.
PPS: Zrovna dneska publikovala Katy z blogu Mama Live svoje zkušenosti z půlročního program ve Světě zdraví. Třeba vás článek inspiruje.
PPPS: Pokud se chcete zasmát, mrkněte na tyhle dvě mámy a jejich ultravtipnou přehlídku plavkových trendů. "Po porodu poslední dcery mám ještě šest kilo navíc. Jsou jí čtyři. Už tomu ani nemůžu říkat poporodní váha, ale jenom váha." Nacházíte se v tom? :)

3 komentáře:

  1. To plavkové video nemá chybu!

    OdpovědětVymazat
  2. Já alkoholu taky neholduju, ale hodně těžko si odpírám víno. Mám ráda červená vína , která si nedokážu odepřít a čas od času si lahev otevřu.

    OdpovědětVymazat