čtvrtek 7. prosince 2017

Balíček (mámám) pro radost / Giveaway!


Dneska tu mám pro vás po delší době zase jednu giveaway pro dospělé. A balíček je to opravdu parádní, úplně mě láká si o něj taky zasoutěžit - výherce získá krásnou kuchařku Máma mele vločky, voskovou svíčku s nádhernou lesní vůní a kávový peeling značky Mark. Pojďte se na ty krasavce podívat trochu zblízka...

Kuchařku Máma mele vločky mám pro vás schovanou už někdy od léta, kdy jsem byla pozvaná na její křest. Najdete v ní 80 bezlepkových a vegetariánských receptů, které pečlivě vybrala a vyzkoušela její autorka Martina Dvořáková. Ta byla nucena podniknout změnu rodinného kulinárního repertoáru poté, co se u jejího muže Honzy objevily příznaky nesnášenlivosti na lepek. S výzvou se poprala opravdu poctivě a výsledné recepty prý kromě její rodiny testovalo i osazenstvo nakladatelství Došel karamel. (To mějte mimochodem taky v hledáčku, protože vydává jednu krásnou kuchařku za druhou, na jaro třeba chystají vydat recepty slavného gastrokroužku.)





Knížka je kromě vytříbených receptů, krásná i na pohled, což je pro mě u kuchařek zásadní požadavek. Musím mít prostě na jídlo z obrázku chuť. A to se tady rozhodně podařilo. Mrkněte třeba na tenhle bezlepkový biskupský chlebíček!

Dalším kouskem, s kterým se budu těžko loučit, je aromaterapeutická svíčka ze sójového vosku od značky Jemno. Při focení mi tahle svíčka s příhodným názvem V lese zavoněla celý pokoj jedlemi a borovicí. Kromě těchto jehličnanů obsahuje i silice santalového dřeva, kadidlovníku a pačuli. Směs vůní má uklidňující účinky, ale zároveň vám doma i pročistí vzduch. (Na celé složení a jeho účinky se můžete podívat sem.) Vydrží hořet až 40 hodin a podle mě je to ideální dárek do chladných dní. Aspoň já si zimu s vůní jehličnanů spojuju, zároveň mi ale borovice evokují středozemí a už jen samotná myšlenka na moře a teplý vzduch, mě v mysli zahřeje. Svíčku mi pro vás dal obchod Heřmánková louka, který se specializuje na kvalitní bylinné přírodní přípravky pro krásu i zdraví.

Poslední radůstkou je face and body scrub s kokosovou vůní MARK Coffee Coconut. Tuhle značku a vlastně i kávové peeling jsem nedávno objevila na Green Beauty Marketu a hned jsem ji chtěla vyzkoušet. A jako bonus jsem dostala i jedno testovací balení pro vás.

Jak vidíte v instrukcích, je to vlastně peeling a maska v jednom. Kromě mleté kávy totiž obsahuje i rostlinné oleje, které pleť krásně vyživí. MARK scrub je tedy výborný SOS produkt pro ženy, které svou pleť delší dobu zanedbávaly (ehm, která matka má čas ji nezanedbávat?), ale hlavně je to dlouhodobý pomocník v péči o krásnou a zdravou pleť. Kromě složení mě baví balení peelingu v pytlíčkách na zrnkovou kávu. Papír je povoskovaný, tak nedojde k jeho poškození ani v koupelně. Kromě u výrobce si můžete tyhle peelingy koupit i ve vybraných drogeriích Teta (v těch s novým logem).

Podmínky soutěže:

1. Napište mi, jestli byste si výhru nechali nebo ji někomu dali. (Sama nevím, co bych odpověděla...) 
2. Zanechte na sebe kontakt. Pokud vám nefunguje vkládání komentářů, což se občas stává, zkuste to nejdřív v Google Chromu, a když ani to nepomůže, napište mi na kusanec.cz(at)gmail.com nebo zanechte vzkaz na FB a já vás do slosování přidám.
3. Lajkněte FB mého blogu. A uděláte mi radost, když budete sledovat i můj Instagram
4. Sledujte i facebook partnerů soutěže - nakladatelství Došel karamelHeřmánková louka a MARK face and body.
5. A pokud chcete být do slosování zařazeni několikrát, sdílejte článek po svých kanálech. Napište mi prosím vás do komentářů, kolikrát a kde jste soutěž sdíleli. Navíc podobnou soutěž brzy uveřejním i pro svoje fanoušky na Instagramu, tak můžete svoje štěstí zkusit i tam. 

Soutěžit můžete do půlnoci 16. prosince. Vítěze oznámím druhý den pod tímto článkem a následně se s ní(m) spojím ohledně převzetí výhry. Hodně štěstí!
---
Výhru získává Veronika / vero_nika@centrum.cz. Veroniko, moc gratuluju a posílám ti mail!

94 komentářů:

  1. Dobré ráno.
    Pokud by se vrtkavá štěstěna na mě usmála tak knihu a peeling bych darovala.Knihu dceři a peeling kamarádce. Vonné svíčky moc nemusím ale tato vůně mě zaujala a tak tu bych si nechala pro sebe. Pěkné předsváteční dny přeje Jana
    JANNINKA.V@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BEST AVAILABLE WAY TO FINANCEIAL FREEDOM {upstoxfunding@yahoo.com}
      Are you looking for financial freedom? Are you in debt, you need a loan to start a new business? Or you collapse financially, do you need a loan to buy a car or a house? Have you ever been rejected by your bank in ever finance? You want to improve your financial? You need a loan to pay off your bills pay off? No more looking, we welcome you for an opportunity to get all types of loans at a very affordable 3% interest rate for others. For information, contact us now by email at: {upstoxfunding@yahoo.com}

      Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans;both Personal loans [secure and unsecured], Business loans [secure and unsecured] ,combination loans ,Student loans,Consolidation loans and so many others.

      Company name: UPSTOX FUNDING
      Company Email: upstoxfunding@yahoo.com

      Vymazat
    2. EDWARD JONES FINANCE IS THE BEST PLACE TO GET A LOAN {Jonesloanfinance@yahoo.com},
      God bless you sir, I will not stop telling the world about your kindness in my life, I am a single mum with kids to look after. My name is Emily Thomas and I am from Convention Center Drive, Miami Beach, FL . A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about EDWARD JONES FINANCE, that they can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. I have been in a financial mess for the pass 7 months now, She advised I give it a try so I mailed him and explain all about my financial situation to him, he therefore took me through the loan process and gave me a loan of $390,000.00 at a very low interest rate of 2% and today I am a proud business owner and can now take good care of my kids, If you must contact any firm to get any amount of loan you need with a low interest rate of 2% and better repayment schedule, please contact EDWARD JONES FINANCE email:- {Jonesloanfinance@yahoo.com} OR Text +1(307) 217-5388
      .............................

      Vymazat
  2. Úplně se vidím...lezim s maskou na gauci, svíčka krásně voní, pročítám kuchařku...to by byl sen. Ale ve skutecnosti bych se asi podělila s mojí sestřičkou ❤️
    mirka.matuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré ranko, já bych si užila radost z výhry a nechala si ji :) Moc se mi to celým designem líbí, úplně moje gusto. Terka (tereza.honzu@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CONTACT PROSPER LOAN AND BE FOREVER PROSPEROUS :- prosperloanplc@gmail.com or call +1(205) 224-8709 .

      Greetings to everyone, Life they say is full of deceit. No torture and pain can be compare to what i Theresa L. Bernard experience in the hands of scammers, I trusted the words of those fake loan lenders without verifying, I lost more than $12,500 in the quest of obtaining a loan i sold my car defaulted in my bills but i keep on falling victim my life has been piece of trash full of mess. My kids dropped out of school, My bank denied me credit because my credit score was down already. Until last week a very close friend told me that she got a loan from PROSPER LOAN PLC that i should also give it a try. Not having an option I contacted them with a heart full of sorrow and skepticism i shyly follow their procedures comply to their policy, I was waiting for the bad news like every other loan company i contacted gave me then i receive a credit alert that my bank account has been credited with $250,000 which i initially applied for instantly tears of joy roll out of my eyes because I never believe it will come through. Whenever you are in need of any kind of loan don't be a prey and contact the one true loan company via their information. Email: prosperloanplc@gmail.com or Call +1(205) 224-8709. And receive your financial breakthrough.

      Vymazat
  4. Já bych si nechala svíčku, ta vůně musí být nádherná, masku bych dala mamce a kuchařku zatím nevím.
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Těžké rozhodování:) Mám kamarádku, která dodržuje bezlepkovou dietu, takže bych mohla kuchařku využít, že bych ji vždy překvapila něčím dobrým. A nebo bych jí ji darovala, ať konečně začne péct sama:) Peeling bych ráda vyzkoušela sama.
    Děkuji za soutěž a krásný den mějte.
    Veronika, v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, tak já tedy budu sobec a nechám si úplně všechno :-) Heřmánkovou louku jsem neznala a jejich nabídka je úžasná, děkuji za krásný tip i za soutěž. Zdeňka z.havelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,
    tak tenhle balíček bych si nechala a pěkně se jím rozmazlila. Samé krásné věci. Díky za tip. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den,
    jak normálně svíčky s vůní nemám ráda, tak tato mě podle popisu uchvátila. Zavřít oči a být na chvíli pod vonícími borovicemi na břehu moře... Nebo ležet v lese na rozehřátých svazích orlické přehrady... To je to, co bych teď v zimě potřebovala! Takže tuhle svíčku bych zabalila pod stromeček sobě. Kuchařku a peeling bych poslala někomu, komu by to udělalo radost.
    A když tu svíčku nevyhraju, asi si jí koupím někdy sama :) Děkuji za tip.
    katka.hrib@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, v tomto případě bychom si výhru nechali - z knížky vařili a pekli pro ekzematickou dceru, svíčkou si o prázdninách připomínali les, neb dcera chodí do lesní školky a maminka by o sebe pečovala peelingem :-) Díky za hezkou soutěž Terka terinaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Radko,
    Připravila si krásnou giveaway ♡ A rozhodování zda si vše nechat či se podělit je těžké! Láká mě vyzkoušet vše a po knížce už jsem koukala v knihkupectví a moc se mi líbila :-) Tu bych si nadělila sobě a ostatním udělala radost kamarádkám.
    Přeji krásné svátky Chanuky!
    Zdena
    (Anyzovka@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  11. Krasne veci. Asi bych si je vsechny nechala:-)Kucharka by pro me byla skvela,varime hodne vegetariansky/vegansky, vuni borovice si davam pravidelne v aromalampe a peeling nutne potrebuju.Chystam se na nej roky:-)Dekuju za soutez. Sona (novosonia@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  12. Výhra je tak krásná, že bych se jí rozmazlovala sama :)
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za krásnou GA, vzhledem k tomu, že miluji kuchařky, už jich mám doma celou hromadu, tak bych si ji určitě nechala. Heřmánkovou louku znám a dokonce jsem u nich nakupovala nějaké vánoční dárky. Přeji krásný předvánoční čas.
    ev.ru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. O balíček bych se podělila se sestrou. Užily bychom si ho spolu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Parádní výhry. V případě, že by se na mě usmálo štěstí a vyhrála bych já, tak bych nejspíš balíček rozdělila. Něco pro mě, něco jako dárek pro blízké. Sdílím na FB.
    vero_nika@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Kuchařku bych si asi nechala s zbytek bych rozdala mezi sestru a maminku.
    Michaela.teuchnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to ja bych si nechala vsechno pro sebe :) jankava@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. já bych si něco nechala a něco darovala :)
    marketa.botankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Nadelila bych si balicek pro sebe,protoze se mi moc libi!:-) horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Dobry den, knizku bych dala sestre a tu vonavou krasu si nechala pro sebe. Petra matyas73@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych si výhru nechala pod stromeček. :-) Nejvíc se mi libí ten peeling. :-)
    soutěž sdílím na fb pod jménem Jana Kovandová
    zaleska.jana.2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. tak já bych si to asi nechala :D :D :D
    lajkuju fb všech ostatních
    sleduji tvůj fb i ig (lucie.eiben.cz)

    OdpovědětVymazat
  24. Knizku a peeling nutne potrebuji😊 Svicku bych darovala asi mamince.. Zdravim, Petra Fai (petrafai@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  25. Ja by som urobila radost anpozvala kamosku na kulinarsko/kozmeticky vonavy vecierok 😀 viktoria133@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Já bych si výhru zcela sobecky nechala :D :D
    Vše lajkuji a soutěž sdílím na FB (Lenka Jaskova)
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Nechala bych si ho pro sebe. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ehm ehm...všechno bych si samozřejmě nechala, protože ta svíčka voní božsky a kuchařek není nikdy dost...a taky proto, že letos asi nedostanu nic k Chanuce, přecejen už maminka uznala, že jsem velká holka:) lucianina

    OdpovědětVymazat
  29. Pekny den.Svicku bych si nechala, protoze me zajima, jak voni. Peeling mamce a knizku jeste nevim:-) Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. 🍀🍀🍀No tak to je paradni kucharka 🤗 dcera mi nechce jist maso a ja nejsem vubec zbehla ve vegetarianskych receptech, takze nevim co porad varit 😩 Takze takhle kucharka by mi opravdu bodla 👌 A kdyz uz by se na me usmalo stesti, tak bych za oplatku peeling a svicku darovala a udelala radost nekomu dalsimu 🤗

    Sleduji na fb i na IG a budu sdilet 🍀🍀🍀
    mikuskovav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Peeling bych chtela vyzkouset, ostatni bych nadelila sestram. Jana meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. jak píšeš - nevím se rozhodnout, co bych s případnou výhrou dělala. Asi bych si ji ale nakonec sobecky nechala pro sebe :)
    dagmar.brtnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Knihu bych si určitě nechala. O zbytek bych se podělila s nejlepší kamarádkou. Holky na mateřský si prostě musí dělat radost :-)
    Bara.veselova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. V případě výhry bych se podělila s dcerami
    dagmarhedvika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Určitě by bylo s kým se podělit, ale hlavně nejdřív vyhrát
    certovka9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. S výhrou by som sa rozdelila s mojou mamičkou, ktorá je skvelá pekárka, tak určite by sme mohli spolu vyskúšať nové recepty.macafus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den, krásné dárky! Rozdělila bych je mezi rodinu, ať si každý přijde na své :-). petrusche@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Dobrý den,
    knihu bych darovala sestře, její přítel má bezlepkovou dietu, peeling bych dala mámě, protože ho má v seznamu, co si přeje pod stromeček a svíčku bych si nechala, vůni lesa máme rádi celá rodina.
    klara.vecerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Radko, opět úžasné výhry:)...všechno bych si nechala pro sebe a všechno by se mi moooc hodilo ;o)
    soutěž sdílím veřejně na svém FB profilu Lenka Fořtová (Cichá)
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Pokud by se na mě usmálo štěstí, tak bych si výhru nechala pro sebe, abych se trošku rozmazlila. Na fb sdílím jako Martina Skočovská. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Sviečky od Bašky milujem, MARKOV peeling tiež a kuchárka sa mi bude teraz pre moje bábätko veľmi hodiť 😊 petrabohusova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Dobrý den Radko,tak si říkám proč nezkusit štěstí,mohlo by se i na mě někdy usmát.Nádherné výhry,o které bych se podělila s celou rodinou a něco z toho, možná, bych nechala i pro sebe. Krasný den Jana vitja@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Jelikož jsem ujetá na kuchařky,tak tu bych si nechala.Ale je pravda,že ten balíček je celý ůžasný.No ale štěstí je také vrtkavé.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
  44. Ahooj,
    kdybych vyhrála, tak bych si věcičky asi nechala, protože s nimi nemám žádnou zkušenost a tak nechci někomu dávat něco, co nevím, jak funguje :) kdyby se mi věci osvědčily, tak bych je pořídila opět znovu a koupené bych darovala někomu, komu udělají radost stejně tak, jako mě :)
    Jinak na fb stránkách mám všude lajk jako Nela Procházková :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Dobrý den, já bych si asi výhru nechala a udělala si radost sobě:).
    Hezký den Jitka (ji.jezkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  46. Máma mele vločky jsem zvažovala koupit, případnou výhru bych si asi nechala pod stromeček, jinak tam těžko co najdu.
    Midia@email.cz

    OdpovědětVymazat
  47. dobrý den, heřmánkovou louku už nějakou dobu sleduju (nsFb jako Barbora Francová), srub a došel karamel je pro mě novinka :) všechny dárky jsou nádherné!!! peeling bych si určitě nechala, knížku bych věnovala mamince a svíčku, tu bych si donesla do práce - pracuji s lidmi a moje kancelář má působit příjemně, takže bych ji tak věnovala všem mým milým klientům :) díky za parádní soutěž, ty dárečky jsou vymazlené!!! cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Dobrý den, výhru bych určitě rozdělila. Něco bych si nechala a něco bych dala dceři. Hlavně tu kuchařku. Ráda vaří nové jídla ,určitě by se jí moc hodila. ;-) f.valiga@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Dobrý večer, výhra je moc mila, nechala bych si ji pro sebe, ale pro celou rodinu bych pak vařila lahodna jídla z kuchařky ;) vendulmarkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Radko, opet paradni soutez. Po tom co jsem se pred par lety prestehovala na Slovensko mi chybi les, ktery jsem mela driv "za domem" takze svicka by byla super. Kucharka by se mi taky hodila, protoze vymyslet kazdy den co varit je cim dal tezsi a zaroven bych rada vyzkousela vareni bez lepku a zajimalo by me jestli by nastala nejaka zmena na moji pokozce. Podle typu moji kuze bych mela omezit lepek. A scrub s kokosem....ano prosimm kokos miluju. Tak si budu drzet palce a treba se usmeje stesti. Jinak moc rada ctu na Tvem blogu o zidovskych tradicich. Byla jsem rok v Americe jako au-pair prave v zidovske rodine a Tvoje zapisky mi to pripominaji. Sdilim na fb jako lenka polakovicova. Email : lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Já bych všechno rozdala. Vonné svíčky navzdory jejich oblíbenosti nemusím, kuchařka ze mě nebude a na tvář si dávám bahno z mrtvého moře, ale vím o jejich ideálních příjemcích, pokud budu štěstí.
    Sleduji na GFC jako Jana Nováková a všechny na FB jako Margareth Wittgenstein.
    Tak zatím
    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Vše bych si nechala, protože bych vše užila.
    Fb Lenka Klimova
    Ig lencakl
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Já bych si teda většinu věcí nechala, možná svíčku bych někomu věnovala? Ale to by se vidělo, až jak by voněla a jestli by zvítězil ten hamoun ve mně. :))
    Sleduji na FB jako Evi Gathermoments a na Insta jako gathermoments
    mail: gathermoments(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Knížku bych si nechala, abych mohla manželovi i nám vařit zdravější jídla. Svíčku bych věnovala mamince, protože se blíží její narozeniny a určitě by jí taková pěkná svíčka udělala radost. Peeling bych darovala sestře, aby se mohla opečovávat. Moc pěkná soutěž.
    Sdílím i na FB jako Lenka Červeňová
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Svědectví o finančním průlomu od Boha pomocí Finančního kroužku Loan INC. (Fundingloanplc@yahoo.com NEBO Call / Text +14067326622) ...

    Ahoj Jsem Evelyn Russell bydlištěm v 808 NE 19. Oklahoma City, jsem sama matka požehnaná se dvěma dcerami. Chvíli jsem hledala opravdového věřitele, který by mi mohl pomoci půjčovat, protože už nemám práci, všechno, co jsem dostal, byly to hajzlové, kteří mi věřili, a nakonec mi vzali peníze, aniž mi dali úvěr, moje naděje byla ztracena, mám zmatený a frustrovaný, bylo to pro mé rodinu těžké krmit s dobrým jídlem, nikdy jsem nechtěl mít nic společného se všemi půjčujícími společnostmi na internetu znovu. Než jsem se setkal s věřitelem, který změnil můj život a život mé rodiny Prostřednictvím člena společenství "věřitel se strachem z Boha v něm panem JASONEM RAYMONDEM, byl to muž, který poslal Bůh, aby pozvedl svou rodinu z utrpení .Prvýkrát jsem si myslel, že to nebude možné z dřívějších zkušeností, než jsem dostal svůj úvěr v hodnotě $ 135,000.00 USD za méně než 24hodinů.Takže můj poradce komukoliv, kdo tam opravdu potřebuje půjčku, je kontaktovat Finanční kroužek INC prostřednictvím tohoto oficiálního e-mailu: - fundingloanplc@yahoo.com NEBO Call / Text +1 (406)732-6622 a být finančně zrušen.

    OdpovědětVymazat
  56. :-) .. podělit se o receptíky by určitě nemusela být potíž, taky vůně svíčky by potěšila určitě všechny... no a ta maska, tak o tu bych se nedělila :-D hankavyvialova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Krásný balíček, udělal by mi radost.:) Výhru bych si pravděpodobně nechala pro sebe. O:)
    Sleduji jako Štěpánka Tučková, email: stepanka.tuckova(zavináč)seznam.cz

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
  58. Knihu bych dala mamince,aby měla tip co dobrého uvařit synovi, který je na bezlepkove dietě no a zbytek bych si schovala pro sebe 😀. Děkuji za soutěž Andrea.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Tak, balíček by som chcela vyhrať pre seba :D sledujem na FB: Sima Bellová, IG:sima.bellova a mail je sima.bellova@gmail.com
    Stránky mám lajknuté :)

    OdpovědětVymazat
  60. zdielam tu https://www.facebook.com/sima.bellova

    OdpovědětVymazat
  61. Já bych si nechala nejraději všechno pro sebe :D Ale výsledky z kuchyně by si užili i všichni kolem, jako vždycky :)
    Sdílím na https://www.facebook.com/jitka.cierna.1

    OdpovědětVymazat
  62. Krásná soutěž, zkusím štěstí .
    Výhru bych si nechala :)
    Petra Kodlová
    petra.kodlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Sleduji FB Vendula Janků
    A s dárečkama bych se podělila :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. No já bych si nechala všechno :)
    Sleduji fb a a sdílím mezi přátele.
    zuzanadamaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Tedy,knížku bych asi věnovala sestře s láskou a sobě nechala nejspíše zbytek :) ...ikdyž nevím, možná bych potěšila ještě mámu drobností a zbyla by mi jen radost z obdarování :) zkusím štěstí a přeji milé svátky, Lucie. lucie.snejdrlova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Tentokrat budu sobec! ��Knížku už dlouho chci, protože hledám novou inspiraci na recepty pro malou dcerku. Svíčka by krásně provoněla náš byt, kde se věčně line vůně smažené cibulky a kávový peeling by zase mohl udělat dobře moji unavené pleti.
    Hezké svátky. Zlata
    zlatakopecka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  67. Knížku bych si nechala (jsem trochu ujetá na knížky s recepty :) a zbytek bych darovala. Tak uvidíme, jestli se na mě usměje štěstí. Každopádně krásný předvánoční čas a pohodové svátky.
    Jana
    jana.heranova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Něco bych si nechala něco rozdala:-) krásné svátky.Sdílím na fb. hankafb@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Těžká otázka....:-) kosmetiku bych vyzkoušela, svíčku darovala mamince (ta je miluje) a knížku bych si asi půjčovala se ségrou ;-)
    kamilamikel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Asi bych si všechno nechala :-) Jsou to opravdu krásné věci, které od nikoho nedostanu... helsis@seznam.cz (fb Jana Šaurová)

    OdpovědětVymazat
  71. Dobry den,

    moc rada Vas čtu. Knížku bych si nechala, čeká nás vyšetření na lepek, ostatní bych podarovala. Zdravi Monika, mzlesakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Vyhra je tak krasna, ze bych si ji s dovolenim ponechala :-). Sdilim na FB.
    Katerina Taborska, maparadismaison@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Dobrý den, tyto krásné dárečky bych si nechala. Jsem máma na plný úvazek a moc na sebe nemyslím, tak bych se potěšila.
    Děkuji, Kateřina Bukovská, katerina.bukovska.cz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Sleduji na FB - Petra Brázdová.
    Výhru bych si určitě nechala pro sebe. :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Výhru bych si nechala pro sebe. Podle knížky, bych vařila zdravě mému synkovi a svíčku bych si zapalovala při relaxaci s maskou ve vaně :-).

    OdpovědětVymazat
  76. Vyhru bych si nechala,kucharek neni nikdy dost :-) sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Dobrý večer, já bych si s kamarádkami udělala takové to zkrášlující odpoledne, hořela by svíčka, z kuchařky bych něco uvařila a o peeling bychom se podelily :)

    OdpovědětVymazat
  78. Já bych peeling dala mamince, kuchařku sestře a svíčku bych si nechala, ta vůně mě láká :-) misheel@seznam.cz / FB Sdílím Michaela Wagnerová

    OdpovědětVymazat
  79. Myslím ze všechny produkty jsou jako dělané pro me, takže o výhru bych se tentokrat nepodelila a nechala si ji pro sebe:) suezi@email.cz Sdílím na FB Zuzana Křížová

    OdpovědětVymazat
  80. Já bych svíčku a peeling darovala své mamince, jelikož ta svíčky miluje a narozdíl ode mě se o svou pokožku poctivě stará (já jsem Lenora líná) a knihu bych ponechala u sebe. Sledují a sdílím na FB Monika Plonková a sledují IG

    OdpovědětVymazat
  81. Dárečky to jsou opravdu krásné a když jsou ty Vánoce :p tak by se rozdělila s kamarádkou nebo s maminkou :) Sleduji a SDÍLÍM na FB jako libuska.krizova a mailík mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Krásný balíček pro vnučku, aby měla poklidnější zkoušky, protože myslím, že by se měl člověk mít rád a rozmazlovat se. :) Sdílím pod svým jménem soutěž na fb. Hezký den, bacova.zd2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. ahoj, asi bych si nechala minimálně peeling, u zbytku by se vidělo zda by převážila radost nebo by mi zrovna to ono přišlo jako ideální dárek pro někoho :-) děkuji za soutěž, Pavla (rennfri@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  84. MOORE LOANS SAVE ME WHEN THERE WAS NO HOPE {mooreloancompany@yahoo.com}

    Hello everyone in this forum, I am Luis Root from USA, I cannot believe that God really exist not until i was Redeemed and saved from Financial bondage.. l was into financial crisis and needed to pay some bills. l tried seeking help from banks but all to no avail,l also tried seeking help from the internet only to meet scammers who pretended to be private lender and made away with my $15000 and did not get my loan, not until GOD introduce me to Moore Robbinson through a friend who was rescued from financial problem and a loan of $100,000.00 was granted to him by Moore Robbinson, so l took his advise and contacted Moore Loan Company and in the space of one week my loan of $200000 was granted to me.so my advise to everyone seeking for loan at low interest rate of 2% .l am doing this because l am so happy am out of financial bondage and am once again full of joy and life is easy all thanks to GOD and Moore Robbinson. You can contact Moore Loan Company via {mooreloancompany@yahoo.com} OR Text (414) 454-9493

    OdpovědětVymazat
  85. Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci! Máte problémy nebo máte problémy? Tímto způsobem vám dáváme příležitost rozvíjet nový vývoj. Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se jim snaží dát šanci. Každý si zaslouží druhou šanci, a protože vláda selže, budou muset pocházet od ostatních. Žádná částka není příliš pro nás a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou. Žádné překvapení, žádné další náklady, ale pouze dohodnuté částky a nic jiného. Nečekejte a nezapomeňte na tento příspěvek. Zadejte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na garciajsacramento@gmail.com Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci!

    OdpovědětVymazat
  86. BEST AVAILABLE WAY TO FINANCEIAL FREEDOM {upstoxfunding@yahoo.com}
    Are you looking for financial freedom? Are you in debt, you need a loan to start a new business? Or you collapse financially, do you need a loan to buy a car or a house? Have you ever been rejected by your bank in ever finance? You want to improve your financial? You need a loan to pay off your bills pay off? No more looking, we welcome you for an opportunity to get all types of loans at a very affordable 3% interest rate for others. For information, contact us now by email at: {upstoxfunding@yahoo.com}

    Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans;both Personal loans [secure and unsecured], Business loans [secure and unsecured] ,combination loans ,Student loans,Consolidation loans and so many others.

    Company name: UPSTOX FUNDING
    Company Email: upstoxfunding@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  87. EDWARD JONES FINANCE IS THE BEST PLACE TO GET A LOAN {Jonesloanfinance@yahoo.com},
    God bless you sir, I will not stop telling the world about your kindness in my life, I am a single mum with kids to look after. My name is Emily Thomas and I am from Convention Center Drive, Miami Beach, FL . A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about EDWARD JONES FINANCE, that they can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. I have been in a financial mess for the pass 7 months now, She advised I give it a try so I mailed him and explain all about my financial situation to him, he therefore took me through the loan process and gave me a loan of $390,000.00 at a very low interest rate of 2% and today I am a proud business owner and can now take good care of my kids, If you must contact any firm to get any amount of loan you need with a low interest rate of 2% and better repayment schedule, please contact EDWARD JONES FINANCE email:- {Jonesloanfinance@yahoo.com} OR Text +1(307) 217-5388
    .............................

    OdpovědětVymazat
  88. DO YOU THINK OF GETTING A LOAN??
    APPLY TODAY FOR AFFORDABLE 100% LEGITIMATE HOME/REAL ESTATE/PERSONAL/BUSINESS LOANS Email for immediate response: (dr.bradleylouisloans@gmail.com) Text/Call (917) 383-2689


    DO YOU NEED A LOAN? Are Financially down, Cry no more, Financial problem is nothing to cry about, it something we will have to fight against in one Love, Understanding, Trust and Unity. So our faith as Legitimate Financial Consultants is putting an end to the financial hardship. We are investors providing financial services and we specialize in both start up projects,Home Finance and existing businesses needing funding or Loan for expansion. We are committed to helping businesses develop and succeed.Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes? Do you need an urgent loan to buy a house? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. We offer loans ranging from ($5,000.00.USD To $500,000,000.00.USD) At a low and affordable interest rate of 2%, without collateral and without credit check. Bradley Louis Loans holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly (dr.bradleylouisloans@gmail.com) Text/Call (917) 383-2689

    Need emergency funds? Apply now and get your cash approval. we offer the following financial services:
    *Personal loans,
    *Debt consolidation loans,
    *Venture capital,
    *Business loans,
    *Education loans,
    *Home loans
    *Car Loans
    *Hotel Loans
    And many more.

    Are you looking for genuine loan? contacting the right company for legitimate loan lender have always been a huge problem to clients who have financial problem and in need of solution to it at an affordable interest rate? Are you in any financial mess or do you need funds to start up your own home project and real estate development? Do you need a loan to start a nice small or large scale and medium business?
    contact us today (dr.bradleylouisloans@gmail.com) Text/Call (917) 383-2689
    Look forward to your response,

    Dr. Bradley Louis
    Text/Call (917) 383-2689

    OdpovědětVymazat
  89. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores J Miguel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Miguel direct you Good Luck....

    OdpovědětVymazat