pondělí 24. března 2014

Jarní deštík

Jaro začalo tak nadějně. Sluníčko, trajdání po městě a jarní přípitky. V sobotu jsem si ještě v balerínkách s psaníčkem a šampaňským v ruce vyběhla do kavárny na snídani pořádánou k oslavě narozenin kamaráda Honzy. Společnost fajn lidí, bublinky k snídani a Erwín na celodenním výletě s tatínkem. Prostě ideální sobota. K večeru jsem ještě nabitá energií stihla umýt okna v obýváku a v kuchyni. V neděli jsme měli jít na tradiční purimovou veselici u kamarádky Žanety. Jenže Erwín se probudil s nudlí u nosu a za okny sychravo a déšť. Oslavu jsme vzdali a já se pustila do jarního úklidu, zatímco Typoška statečně celý den zabavoval Erwína. V ložnici jsem vymetla každý kout a probrala skříň. Večer se u nás stavil kamarád Jirka s Lucií, s kterými jsme vypili lahev červeného a dohodli se na brzké návštěvě Berlína. Nakonec ten víkend nedopadl úplně špatně. Teď už by ale zase mohlo začít být hezky! Doufám, že vy jste si první jarní víkend taky užili. Podnikli jste něco zajímavého? A máte nějaký tip, jak v tomhle počasí doma zabavit malé děti? 

4 komentáře:

  1. My jsme v sobotu dali Dyzajn márket a zmzku ve Světozoru. A pak zpátky k nám na venkov něco udělat na zahradě (agrotechnické lhůty běží:o) ). Ale návštěva Prahy po dlouhé době byla příjemná. Dnešek jsme zvládli zatím v našem rodinném centru a odpo dorazí kamarádka s dětmi tak je o zábavu postatáno. Uvidíme co vymyslíme na zítřek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra snad už bude zase hezky! Dyzajn márket jsem tentokrát propásla. Snad stihnu ten příští.

      Vymazat
  2. My byli na lesní chaloupce našich známých. Naše dcera a jejich syn si tam nejdřív hráli s ohněm, pak se sekyrkou a nakonec chtěli vyrazit do lesa i s mačetou :-) Vše jim bylo dříve, nebo později, případně v zárodku, zatrhnuto a chlapečka to urazilo :-)
    Manžel s nimi hrál zas pro změnu hru na vlkodlaky.
    Chlapi pak v noci řešili válečné konflikty.
    Tak nevím, navzdory všemu to ale nakonec byl fajn víkend. Jen škoda toho deště, ještě jsme se mohli trochu projít. Na druhou stranu, zas nás dnes boleli o něco méně nohy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, lesní chaloupka zní hezky i když návštěva obnáší bojůvky s mačetou. :)

      Vymazat