čtvrtek 20. března 2014

Kurator dětem

Kurator je skvělý obchůdek v ulici Karolíny Světlé. Po pondělní návštěvě vůbec nechápu, jak je možné, že jsem tam ještě nebyla. Asi za to můžou ty schody. Každopádně, vy nesmíte udělat stejnou chybu a MUSÍTE tam aspoň nakouknout! Pokud sledujete můj blog, je pravděpodobné, že se někde kolem vás vyskytujou děti a právě pro ně je v Kuratorovi až do 20. dubna přichystán pop-up obchod Oh, Baby.


Mají tu třeba roztomilé plyšáky z heboučkého materiálu. Musela jsem se hodně držet, abych nějakého nekoupila. Naneštěstí pro Erwína, kterému se evidentně taky moc líbili, jsem na kupování plyšových zvířátek uvalila embargo. Pár jich má a kupovat další mi přijde zbytečné. Knížku To je Paříž jsem nám naopak pořídila. I když jsem po příchodu domů zjistila, že už ji máme a naopak bychom potřebovali Londýn. No nic. Pokud má někdo opačný problém, ráda knížku vyčenžuju.

Pro větší děti jsou tu pexesa, kostky a tahací panáci. A plná váza veselých postaviček.

Na tu ponorku zapomeňte. Tu Erwín dostane ke dni dětí. Nebo na výlet k moři. K mání je ale spousta jiných zvířátek od Jou jou.

No a proč jsem sem vlastně šla. U Rosi jsem uzřela naprosto dokonalou deku, kterou vyrobily dvě šikovné maminky působící pod značkou Ice Ice Baby. Kromě dek a hracích podložek vytvořily i moc povedenou kolekci miminkovských oblečků, které jsou teď exkluzivně k mání právě v Kuratorovi. A pro maminky se tu taky něco najde. Třeba pár šikózních věciček od značky Belka. Ostatně spolumajitelka Kuratora Martina Malá je jejich spoluautorkou. Prostě žena činu a stylu. Co vy? Vybrali byste si?

16 komentářů:

  1. Já tam byla. Stop.
    Berou karty. Stop.
    Naše rodina nebude mít do konce roku 2015 co jíst. Stop.

    I DO LOVE KURATOR.

    ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě ta návštěva nevyšla levně.
      A můžeš za to ty a tvoje deka!
      Už jí mám taky. :)

      Vymazat
    2. A taky jsi na závěr omdlela z balení??? ... HEAVEN! Já si všecko navíc nechala, do poslední mašličky ... :o)

      Jsem si dosud myslela, že balím kabelky pěkně,
      ale ... na zlatý tácek faaaaaaaaaaaaakt nemám! ... :o)

      Vymazat
    3. Přesně tak. Jeden balíček mám furt zabalený. Je to taková krása, že se mi jí ani nechce ničit. Asi to takhle Erwínovi 1. června předám. :)

      Vymazat
  2. Diky za tip, 24.4. si pisu do kalendare ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chybička se vloudila, prý je to jen do 20. dubna. Raději bych tam ale vyrazila dřív, aby tam něco zbylo... :)

      Vymazat
  3. Děkujeme moc za příjemné setkání a bezva reportáž. Jen pozor, instalace končí 20.4. Zní to podobně jako 24.4 ale je to prostě o čtyři dny dříve ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Moc se mi u vás líbilo. Nejspíš se u vás brzy zase ukážem. :)
      Na webu máte, že je akce do 24. 4. proto jsem to tak napsala, i když jsem si pamatovala, že jste říkala, že je to jen do 20. dubna. Opravím to.

      Vymazat
  4. Děkuji moc za upozornění, už to opravujeme. Asi je to opravdu snadno zaměnitelné datum. A potěšení bylo na mé straně. Mám radost i té pochvaly našeho balení. Velikou. Tak až budete mít cestu okolo, zastavte se, moc ráda vás zase uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evidentně u vás chtějí všechny ty krásné hračky pobýt o trochu dýl. :)
      A balení je opravdu skvostné. Ůplná škoda balíčky rozbalovat.

      Vymazat
    2. Díky moc! Uvidíme jestli to přání vyslyšíme, je nám v dětském světě taky hezky. Navíc pomalu přibývají nové krásné věci, v půlce minulého týdne dorazily například i plakáty, pohledy a trička Z lesa. Všimla jsem si, že jste teď o nich psala v souvislosti s pop outem, tak kdyby někdo chtěl, pořídí je i u nás a jsou vážně parádní :)

      Vymazat
    3. Už jsme u vás s kamarádkou byly znovu, ale zatím jsem dalším nákupům odolala. Než to zabalíte, minimálně několik přáníček Z lesa, bude mých. Naživo jsou ještě krásnější než na fotkách!

      Vymazat
  5. My máme Londýn a chcem Paříž.) Tak se někdy s dětma sejdem a vyměníme:) Můžeme třeba rovnou tady u Kurátora, pokud to stihnem do toho 20. dubna. A rovnou si tam koupím něco k svátku (16. duben.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vida. To by bylo super. Kdybys tam šla nebo měla prostoj někde jinde v centru, ozvi se. Ráda knížku směním!

      Vymazat
  6. Nádhera ! I já tam byla a neodešla s prázdnou :-).

    OdpovědětVymazat