úterý 25. března 2014

Šedesátý osmý týden

Erwínův vozový park. Erwíňák si začíná solidně ujíždět na všem, co má kola. Doma si vždycky snese všechna vozítka na jedno místo a vystačí si na docela dlouhou dobu. Tohle focení si taky náramně užíval. V posteli jsme spolu vydrželi asi 40 minut. Ochotně pózoval a drandil si při tom. Většina aut jsou dárky, ale dostihovou sadu Duplo má ještě po mně a po bráchovi. Když jsme na procházce, okukuje z kočáru projíždějící vozidla a při chůzi obdivně ošahává zaparkovaným autům kola. Motorce dokonce jednou strkal ruku do výfuku. No a na hřišti mlsně obchází kola a odrážedla ostatních dětí. Budeme mu muset nějaké pořídit. Máte nějaké tipy?

5 komentářů:

  1. !!! musim se smat! ja uz si rikala, ze mam zvlastni dite. chlapecci by si moc rozumeli. tady do pismene to same. obchazeni, osahavani a pruzkum aut, kol, kolobezek, trikolek...spolu s hlasitym komentovanim a ukazovanim, jakoze "no koukni na to, to je vec!!!". uz cesta na hriste je zabava ze vseho, co kolem projizdi nebo stoji. doma ma uz puky odrazedlo - puky laufrad LR M - se kterym se zabavi a na ktere vecne upozornuje. musime s nim jezdit po byte a pridrzovat. je na nej sice jeste malej, ale na bobby car - pseudoaute - ho to uz nebavi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem vychovat gendrově vyvážené dítě a teď tohle! Kola jsou úplně nejvíc... Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. :) To vaše odrážedlo vypadá moc hezky.

      Vymazat
  2. mám http://odrazedla.heureka.cz/yupee-odrazedlo-enduro-male-plast-zelena/ - zatím spokojenost, ale moc toho ještě nenajezdí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco takového jsem si pro něj taky představovala. Až povyroste, klidně mu pořídím něco designovějšího, ale jako první vozítko mi tohle přijde ideální. Díky za tip!

      Vymazat
  3. My si moc užíváme nějaké to ježdění na kole a dokonce i třeba to lyžování... Jakože, asi je snad jasné, že samozřejmostí jakékoliv výbavy je helma na lyže , ale to je něco, co tady asi nemusím ani zmiňovat a dojde to všem.

    OdpovědětVymazat