pondělí 22. června 2015

85. narozeniny dědy Emánka

Víkend byl ve znamení veliké oslavy. Můj taťka aneb děda Emánek, jak mu Erwín říká, totiž slavil úctyhodné 85. narozeniny!

Počasí si s námi zahrávalo, ale na samotnou oslavu se nakonec udělalo krásně. Přestěhovali jsme tedy zahradní stůl pod třešně, snesli židle, rodinný cibulák, dort a dárky a gratulovali taťkovi pod širým nebem.

Od dětí dostal ručně vyráběná přáníčka a obrázky...


...a od nás s bráchou a s mamkou pak hlavně nějaký ten proviant. A taky tyhle fotky od Vojty, který se už oficiálně stal naším rodinným fotografem.

Dort byl na přání s ovocem a slupli jsme ho raz dva. Největší radost z něj ale měly hlavně děti.

Pak jsme si jenom užívali, že jsme spolu...

...a nechali si to všechno pěkně od Vojty zaznamenat. Třeba tahle fotka mých rodičů se stává mou druhou nejoblíbenější. První je z jejich svatby, kdy taťka mamce šibalsky vrazil první novomanželskou pusu. Je sice notně okousané od mého pejska Eliho, ale i tak je pečlivě zaarchivovaná.


Tak ještě jednou všechno nejlepší, taťko, a ať jsi tu s námi do 120!

9 komentářů:

  1. Krasny vek! Tatinkovi vse nej. Je to sympatak a ty jsi cela maminka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tatínek vypadá na ten věk skvele. A fotky z oslavy jsou kouzelné, musela to být krásná oslava... Tak hodne zdravi do dalších let! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vsetko najlepsie prajeme! A fotky v dobrom zavidim, su uzasne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný člověk!
    Všechno NEJ :).

    OdpovědětVymazat
  5. Děcka,

    vy jste jak z filmu!
    Nebo z pohádky ... kouzelní a krásní a šťastní!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Tatkovi prajem všetko najlepšie. :) Dúfam, že si oslavu užil, najmä ak má pri sebe takú milú rodinku. :) A fotografovi vzdávam hold za tie nádherné fotečky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky!!!! A ještě jednou všechno nejlepší a zdraví, zdraví a zdraví!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. radko vse nej tatovi! nadherny vek, nadherna rodina, krasny deda Emanek a nejlepsi ksandy! moc krasne fotky, zas o kousek vic vidim, po kom jsi takova bajecna hihi .)

    OdpovědětVymazat
  9. Tatínek vypadá na svůj věk moc pěkně. Je vidět, že jste si oslavu užili a tak to má být. My jsme v létě slavili 65. narozeniny mojí babičky a sešla se celá rodina. Některé lidi jsem viděla snad poprvé v životě, nebo si na ně vůbec nepamatuji. Je fajn, když člověk zjistí, že má vlastně velkou rodinu. Chtěli jsme oslavu pojmout trochu jinak, takže jsme si půjčili pořádné ozvučení a večer se tancovalo a zpívalo, takže si všichni oslavu moc užili.

    OdpovědětVymazat