středa 11. června 2014

TO CHCI! / KUCHAŘKA PRO MÉHO MUŽE

Miluju kuchařky a s Typoškou se občas nějakou podarujeme. Nedávno jsem narazila na tuhle a už podle obálky jsem se do ní zamilovala. Napsala ji Veronika Zemanová pro svého manžela, který se chtěl naučit vařit. Písmo na míru zařídila Karolína Stryková. Blíží se Den otců a tak se vám možná tenhle tip hodí. Já bych ji Typoškovi taky moc ráda pořídila, ale doma maso nevaříme a po nahlednutí do knihy se ukázalo, že skoro všechny recepty jsou masové. Takže ženy vegetariánky/veganky, apeluji na vás, abyste napsaly pro své muže obdobně krásnou knihu!

4 komentáře:

  1. Radko a když doma maso nevaříte, co dělá pak Typoška, když na něho dostane chuť. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On na něj zas tak často chuť nemívá a naopak si lehčí zeleninovou stravu pochvaluje. A když na pečínku přece jen dostane chuť, dá si jí někde v restauraci.

      Vymazat
  2. Radko děkuji za odpověď, ještě jsem se chtěla zeptat jestli Erwinovi dáváte pšeničné pečivo- rohlíky a chléb ? Děkuji Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dávám. První kousek chally (něco mezi houskou a vánočkou) si Erwín uzmul přesně před rokem na výletě v Boskovicích. Bylo mu půl roku. Snažím se, aby bylo pečivo celozrnné a ne jenom pšeničné. Často domů kupujeme žitný chleba.

      Vymazat