středa 22. dubna 2015

TO CHCI! / MOTIVACE

Minulý týden jsem se chtěla tímto článkem přesvědčit k lepší životosprávě. A ono nic. První den jsem sice odmítla jít s kolegou na zmrzlinu, ale od té doby žádný pokrok. Prostě mi schází ta správná vnitřní motivace. Žádná velká trága to ale není. Jím docela zdravě a od těch dvou prokletých kil mi třeba odpomůže střevní chřipka, která teď řádí u nás ve školce... Co vy a motivace? Daří se vám přesvědčit samy sebe k lepším výkonům a odlehčeným jídelníčkům? 

5 komentářů:

  1. Já bych jen chtěla říct, že bych byla moc ráda, kdyby mi nadbývala jen dvě kila! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naopak pocit, že mi do ideální postavy vždycky chybí právě ty dvě kila... :)

      Vymazat
  2. Hahaha, ztotoznuji se s Janou D. To by byl sen, mit nadbytecna jen dve kila. Od te doby, co jsem se odstehovala za Prahu na vesnici, je moje hubnouci motivace nulova. Chodim tu vicemene jen v teplakach nebo dzinach tzv. na ven a nikomu to nevadi. No tenhle tyden jsem jela na jednu akci do Prahy a to byla panecku motivace - jit do mesta mezi lidi:)) Problem je, ze zatim kojim, a tak nechci hubnout drasticky. Ale divat se uz na sebe fakt nemuzu. O nepadnoucim celem satniku nemluve. Chjo...snad bude casem lip. Jinak jsem ale docela sebemrskac, co se ostatnich veci tyka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně od těch předcházejících kil pomohlo cvičení a první školková epidemie střevní chřipky. Znova bych to ale zažít nechtěla. to si je raději nechám. V bikinách mě stejně už nikdo nikdy neuvidí... Tobě evidentně pomáhají výlety do Prahy. Tak sem holt musíš zavítat častěji!!! A při nejhorším si počkej, až půjde to mladší do školky. Však ono nějakou příhodnou chorobu domů taky zanese... :)

      Vymazat
  3. Hi, hi... jak chápu :-)))) Mně motivace přicházejí... a bohužel zase odcházejí :-) Já bych potřebovala shodit svých 5 navíc. Když po celovíkendové tůře (a pár týdnech, kdy váha lezla dolů) přibylo kilo navíc, tak byla zas motivace fuč. Tak na ni, na mršku, zas čekám :-))))) Ani ty plavky (viz jeden můj článek), teď moc nepomáhají :))))

    OdpovědětVymazat