pátek 24. července 2015

Frčíme na výlet!

Mějte se tu bájo a užijte si víkend!
---
A pokud náhodou ještě nemáte žádné plány, vypravte se zítra třeba do galerie DOX, kde se budou konat výtvarné dílny inspirované výstavou Art Brut Live a místní architekturou nebo si zajeďte na chalupu v Národopisném muzeu - Musaion v Chotkových sadech. Další tipy pak najdete v mém letním seznamu!

3 komentáře:

  1. Jéé, tak si to hlavně užijte! :-) Nás čeká o nadcházejícím víkendu s přítelem také výlet, on totiž vymyslel, že pojedeme na dvě noci pod stan do Jizerských hor. Mám z toho trošku obavy, ale vybrala jsem si teploučké oblečení z https://armik.cz , tak snad to dopadne dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My občas takto na podzim taky jezdíme stanovat. Teplé oblečení je určitě dobré mít, ale z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že docela důležité je mít i kvalitní stan který je uzpůsobený na stanování v zimě.

      Vymazat
  2. S přítelem jsme se zrovna vrátili z Ještědu. Našli jsme si na Googlu pod ještěd ubytování různé apartmány v odlehlých lesích. Máme oba rádi přírodu a trocha adrenalinu není nikdy na škodu. Opravdu pohádkově jsme se měli v tom tree housu, který tam je jen nějakou chviličku oteveřený.

    OdpovědětVymazat