pátek 20. prosince 2013

Hezké vánoce

Přeju vám všem moc hezké vánoce! Doufám, že následujících pár dnů strávíte ve správné sváteční náladě, v klidu a v míru. Nezapomeňte si doma pověsit jmelí, aby kromě cukroví došlo i na jiné cukrdliky. Já si dám taky pár dní přestávku. Budeme s Erwínem objíždět příbuzenstvo a odpočívat.
---
Jako bonus přidávám jedno moc vtipné americko-židovské vánoční video. To aby v dnešním postu nepřišli zkrátka ani moji židokamarádi. Tak hurá, pusťme si Barbaru Streisand a slavme, že město je aspoň jeden den v roce naše!(Pokud text neuslyšíte hned napoprvé, přepis najdete tady.) 

9 komentářů:

  1. Díky! Užijte se návštěvy!
    To video je ovšem super... Barbaru už jsem dlouho neslyšela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video jsem si pro tuhle příležitost šetřila už od podzimu. Jsem ráda, že se ti líbí. :)

      Vymazat
  2. Taky si uzij pohodove dny v kruhu rodiny!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty máš talent na vybírání těch nejkrásnějších obrázků - tenhle je opět krásný.) Děkujeme za přání a za nás přejeme šťastné a klidné prosincové chvíle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Vyskočil na mě před pár dny a stal se jasným favoritem na vánoční post. Užij si svátky!

      Vymazat
  4. Pekné návštevy a príjemný oddych v kruhu najbližších a milovaných ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji moc za krásné přání a také Vám přeji opožděně krásné vánoce i když vím, že je asi neslavíte v tradiční formě :-) Já jsem si všimla i toho krásného sobíka co máte na obrázku. Můj manžel miluje věci jako jsou sob vánoční nebo tak. Určitě Vám doporučuji, pokud i ten Váš, se podívat po nějakých!

    OdpovědětVymazat