pondělí 9. prosince 2013

Pozvání na webinář Nevýchovy

Nedávno jste si u mě mohli přečíst dva články o Nevýchově. Pokud vás její principy zaujali, zvu vás na dnešní webinář s Katkou Královou, který se jmenuje Jak být svému dítěti autoritou, kterou respektuje  bez zdviženého prstu, bez zákazů a uplácení. Katka bude mluvit o tom: "Jak s dítětem jednat v každodenních situacích, aby Vás respektovalo jako autoritu – aniž by se Vás bálo, nebo z Vás mělo legraci. Jaký je zásadní rozdíl mezi věčným vysvětlováním a jasnou domluvou. Co z toho vede ke spolupráci a co jen přilévá olej do ohně? Jak se domlouvat i s malými dětmi. Pět problémů, které trápí DĚTI na jejich rodičích a na to, jak dětem lépe rozumět." Webinář začíná ve 21:00 je zdarma. Já už mám bohužel jiný plán a je mi docela líto, že ho propásnu. Dejte vědět, jestli se vám líbil.
---
Předchozí články: Výchova nevýchovou a Jak na problémy s dětmi.

2 komentáře:

  1. koukam ze na to nikdo nereagoval, mozna uz jsi videla ze zaznamu :) ja se dokoukam jeste na zacatek, ten jsem nestihla.. mi to fakt strasne pripomina respektovat byt respektovan, tak jsem si to trochu zopakla .) a prekvapila mne delka, na mysli mi tanulo (i v prednasce zminene) TMI - too much informations - moc omacky okolo. myslim, ze pripravena prostrihana videa jsou prinosnejsi. Ale aby to nevypadalo jako sama kritika, jsem rada, ze jsem si vsechno zase pripomnela, video forma je neco, co tym kolem RaBR asi neplanuje, tak se aspon touhle popularni formou dozvi dalsi generace rodicu, jak byt potomkovi partnerem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, všichni se vyčerpali u předešlého článku. :) Tu knížku o respektu si už vážně musím přečíst. Mám ji v knihovně od kamarádky a už je ta správná doba ji vytáhnout. A souhlasím, že některá videa by snesla trochu zeditovat. :)

      Vymazat