čtvrtek 13. března 2014

Matka v akci je zpět!

Festival Jeden svět včera slavnostně skončil. Nejraději bych se dneska válela v posteli a doháněla spánkový deficit. Taky si musím utřídit spoustu zážitků a podnětů. U Erwína by ale tenhle plán zásadně neprošel. A vlastně je to fajn. Vyrazím s ním na sluníčko a pořádně si ho užiju! Za posledních devět dní jsem s ním totiž skoro vůbec nebyla. A ve chvílích jeho odpočinku se těším, až okouknu vaše blogy a zjistím, co je u vás nového.

10 komentářů:

  1. Ahoj Radko, mám stejnou sukni jako máš na fotce :). Mějte se fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Mám jí už skoro deset let, ale pořád mě baví. Taky se měj hezky. :)

      Vymazat
  2. Jak tak koukám na tuhle fotku, říkám si, že tvůj blog nese opravdu správné jméno. Jestliže v těhotenství jsi byla ten "kusanec" ty, tak teď se pořádný "kusanec" klube z Erwína. Možná je to tou fotkou, ale připadá mi na ní ohromný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je ho kus. :)
      I když si myslím, že na fotce vypadá o trochu větší, než je ve skutečnosti.

      Vymazat
  3. Jo, taky koukám, že je to fakt kus :) ale krásnej!

    OdpovědětVymazat
  4. Radko,
    Vitej zase zpet!Tesim se na tve postrehy:-)
    Uzij si vikend s rodinou a oslavte to ve velkem!

    OdpovědětVymazat
  5. Mě Erwín přijde jako velkej pohodář a to se mi líbí. Velikost posoudit moc nedovedu, holky byly holky, tudíž jiná konstrukce a v roce měly kolem 7kg každá :o) To nemůže být měřítkem a navíc už to nějaký pátek je... Mimochodem nošení dětí byla ta nejlepší posilovna, zvlášť obou najednou - rovnoměrné rozložení zátěže.
    Prosím Tě, půjde někde sehnat filmy, které se promítaly na festivalu Jeden svět? Jedná se mi hlavně o tu kategorii do 12 let, která byla minulou sobotu a v pondělí. Chystala sem se tam holky vzít, ještě s kamarádkou a její dcerou, ale nenapadlo nás, že to půjde tak na dračku a lístky se vyprodají už v předprodeji. Respektive nás nenapadlo po předprodeji vůbec pátrat :o/ Díky a krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokumenty pro děti se promítaly v malých sálech a nakonec byly opravdu vyprodané. Zkus se podívat sem: http://www.jedensvetnaskolach.cz/. Některé by se tam měly objevit. Najdeš tam ale i spoustu jiných. Posilování s dětmi zdar! :)

      Vymazat