pátek 23. května 2014

Filmový víkend

Počasí je zatím kloudné, ale prý se má zhoršit. Pokud tomu tak opravdu bude, vypravte se s dětmi do kina! V kině Bio Oko na vás až do neděle 25. května čeká první ročník festivalu filmů pro děti a o dětech s názvem Malé oči. Je mi hodně sympatické, že se na přípravách i realizaci festivalu podílely sami malí filmoví fandové. Program najdete tady.



No a pokud počasí zůstane pěkné, vypravte se třeba na výlet do Černošic. Je to tam moc hezké a nedaleko od vlaku je klub Ferenc Futurista, ve kterém zítra pořádají dětské odpoledne. Od půl páte hrají Knoflíkovou válku a pak krátké animované filmy na přání. K pití bude maté kola a k jídlu popcorn. Tak i tak doufám, že si ten nadcházející víkend všichni náramně užijem!
---
A pokud jste z Prahy 7, nezapomeňte jít k referendu o hernách!!! 

4 komentáře:

  1. Je, skoda ze do Cernosic nemuzem, vubec jsem to nevedela a tenhle vikend je toho navic spousta. Mezi dalsi tipy pro prazske bych doporucila sobotni detske odpoledne s muzikou a hry v Koneprusich, jmenuje se to Ve dvorku a je to tam super.
    A jinak jsou volby do Europarlamentu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. Europarlament jsem sice nezmínila, ale referendum bylo jejich součastí. Chtěla jse apelovat aspoň na ty herny. Stejně ale nakonec nepřilo dost lidí...

      Vymazat
  2. A Bio Oko je skvele, to je jedna z mala veci, ktera mi je lito, ze nemuzem se synem absolvovat, kdyz bydlime na vesnici. Preci jen-o vikendu se nam do mesta nechce, me to staci pres tyden.
    Krasny vikend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bio Oko je super. Mám ho kousek, ale stejně ho zas tak často nenavštěvujem. Nejsem ranní ptáče a být v deset hodin v kině je pro mě dost těžký oříek. Ale je super, ža tam filmy pro mámy s dětmi a dětská představení dělají.

      Já bych zase ráda častěji do Čermošic. Nejen do Futuristy, kde se pořád něco zajímavého děje, ale třeba jen na procházku kolem řeky nebo na návštěvu ke známým, kterých tam máme několik. A samozřejmě na trhy ochutnat nějakou lahůdku od tebe... :)

      Vymazat