pátek 9. května 2014

Loučení s Brandnooz boxy

Nastal čas loučení s Brandooz boxy. Je to skvělý počin pro ty, kteří chtějí vědět, co nového se na trhu s potravinami nabízí a zapojit se do hodnocení nových výrobků. Každý měsíc jsem se na novou krabici moc těšila a při probírání jejího obsahu si brousila zuby, jak se zapojím do internetové chvály a kritiky. Jak jinak se výrobci dozví, že jsou i rodiče, kteří od výrobků pro děti očekávají trochu zdravější obsah než cukr, glukózový sirup, želatinu a pár éček? Jedna krabice mě sice inspirovala k napsání článku O jídle pro princezny a piráty, ale na víc jsem bohužel nenašla čas. A tak házím ručník do ringu a odběr krásných zelených krabic ruším. Doma se mi totiž začínají hromadit potraviny, které odmítám konzumovat...
---
Odbíráte nějaké krabice či bedýnky? A osvědčily se vám?

5 komentářů:

  1. Zdravím. Já jsem uvažovala nad Brandnooz boxem, nakonec jsem se rozhodla pro Zajíce v krabici, také z důvodů, jaké uvádíte vy. Zatím jsem vyzkoušela jen jednu krabičku, ale byla jsem spokojená. Na zelený čtvrtek jsem dělala zelené palačinky z dýňové mouky:-).
    Bohdana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajíce v krabici bych taky chtěla zkusit. Dám si pár týdnů pohov a pak si ho objednám. A když ne celou krabici, tak pár produktů určitě.

      Vymazat
  2. Zrovna jsem chtěla taky napsat, že jsem přešla ze stejného důvodu na Zajíce :) mám už 3 krabici a jsem opravdu spokojená ... a jako bonus - můj syn má krásné stylové krabice, které si každý měsíc znovu vybarvuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super! Ostatně krabice od Brandnooz doma taky skladujem. Asi jsou domluvený s IKEA, protože pod dětskou postýlku se vejdou přesně čtyři. Dávám do nic Erwinovi nepoužívané hračky. :)

      Vymazat
  3. No, já jsem viděla jen dvě recenze na tu Brandnooz krabičku a vůbec se mi to nelíbilo. Naopak ten Zajíc v krabici mě zajímá. Ale ještě jsem se neodhodlala objednat.

    OdpovědětVymazat