úterý 10. prosince 2013

Padesátý třetí týden

Erwín má za sebou perný týden. Největší událostí byl samozřejmě narozeninový mejdan, o kterém se ještě zmíním. Dostal spoustu krásných dárků. Jeden z nejoblíbenějších je traktor s valníkem od tety Katky, s kterým jsem ho hned musela zvěčnit. Vyrobil ho benešovský truhlář, což mě extra potěšilo. Erwín má zase radost, že může převážet svou sbírku kaštanů. Před oslavou podstoupil první stříhání loken. Zatím jenom vzadu, na ofinku si netroufám, ale brzy už do ní musím stejně střihnout. Taky jsem ho tenhle týden přistihla, jak si poprvé přikládá nějaký předmět k uchu a dělá, že telefonuje, "ducá" mě opatrně do hlavy a spořádal první miňonku. Čokoládovou polevu měl až za ušima, ale vypadal moc spokojeně. Miňonky jsou moje dětství, proto ta potřeba to tu zaznamenat... Poslední dobou mám taky pocit, jako bych s jeho narozeninami dostala další nálož lásky, kterou k němu cítím. Jsem z něj úplně vedle!

10 komentářů:

  1. krásnej, i traktor :-)
    u mě to byly polomáčené sušenky
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polomáčený jsem měla taky ráda. Pak nám ale na soustředění vzali do továrny, kde se vyrábí. Tam jsem se jich přejedla tak, že se mi jen z pohledu na jejich obal, ještě několik dalších let zvedal žludek. :)

      Vymazat
  2. Krásnej kluk :) úplnou náhodou jsem natrefila na Váš blog a paráda!!! Brouzdám místo žehlení už třetí večer :) Taky mám synka kterému bude za týden rok,takže inspirace kopec!
    PS: strašne hezkej přehoz na postel
    Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky za návštěvu! Jsem ráda, že se ti u mě líbí. A narozky pořádně oslavte! :)

      Vymazat
  3. Jé, "u nás" se taky telefonuje... :))

    OdpovědětVymazat