pátek 16. května 2014

Rozhodnuto! Jedem!!!

Po více než měsíčním rozhodování, středečním postu a po ranní konverzaci s mojí mamkou, jsme se dneska definitivně rozhodli a na poslední červnový víkend koupili letenky do Barcelony! Nemůžu se dočkat, až se spolu budeme do slunce dívat skrze palmové listy!!! Každou volnou chvilku jsem dneska trávila na Pinterestu, kde jsem si založila nástěnku BARCELONA!!! Sbírám tipy na zajímavá místa, která stojí za to vidět. Pokud o nějakém víte, podělíte se o něj? Gràcies! A krásný víkend samozřejmě...

8 komentářů:

  1. Radko, skvělý, moc si to tam užijte, budu pak taky ráda za tipy, co tam vidět, je to jedna z mých vysněných destinací :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sedmi (vimneok.wordpress.com) to tam miluje a na jaře prý je tam nejlépe :-) Ta by asi poradila. Já tam byla v loni létě jen na skok a nijak zvlášť mě to neuchvátilo. Nejvíc asi Gaudího domy. Sagrada Familia byla tenkrát plná turistů a obložená lešením. Byly jsme tam s malou dcerou, takže akvárium.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tipy. Na Sedmikrásku se podívám. Turistů se taky obávám i proto jedem bez Erwína. Prozkoumáme to tam a přítí rok třeba pojedeme všichni.

      Vymazat
  3. I moje vysněná destinace. Tak si to tam moc užijte!

    OdpovědětVymazat
  4. Prave ted je v Barcelone Marketa a na svem blogu bude psat zazitky tak mrkni zde:-) http://netrpeliva.blogspot.com.es/2014/06/barcelona-den-prvni.html

    OdpovědětVymazat