čtvrtek 10. července 2014

Nové vlasy, nová taška

Trochu jsem zaexperimentovala a nechala si ustřihnout ofinu. V jednu chvíli jsem z nového účesu nadšená, pak zas trochu váhám. Dřív jsem to takhle nosila a teď si nejsem jistá, jestli to není krok zpátky. Ale jsou to jenom vlasy. Buď si zvyknu nebo ofinu nechám prostřihnout, hodím ji na stranu a počkám až mi zase doroste... Z čeho mám ale velkou radost je tahle taška, kterou jsem dostala od Blanky z Panic Organic. Blanka dřív pracovala v Praze v malé reklamní agentuře, nedávno se ale přestěhovala do vesničky v Krušných horách, kde žije se svým přítelem, kočkou a synem Benjaminem. Splnila si svůj sen a založila eshop s dětským oblečením z biobavlny, přírodní kosmetikou a plátěnými taškami s certifikací fairtrade. A vy víte, že to jsou věci, které mám ráda a počinům tohoto druhu moc fandím. Ačkoliv mám plátěných tašek několik, tahle se hned katapultovala mezi moje favority. Má totiž - na rozdíl od mnohých - větší dno, takže se do ní vejde víc věcí, hezké široké popruhy, které zaručují pohodlnost i při větším nákladu, a hlavně motiv mého milovaného New Yorku! Takže Blanko, ještě jednou moc děkuju!!!
---
Pokud se vám taška líbí, vraťte se na blog při odpolední kávě. Vyhlásím tu soutěž o jednu tašku dle vašeho výběru z jedné z kolekcí značky Talented

11 komentářů:

  1. Blančiny tašky nemají chybu, jsou úžasné!! Určitě budu soutěžit a kdyby to nevyšlo, asi si jednu z jejich tašek budu přát na narozeniny :) Jsou vážně nádherné, děkuji za zmínění její stránky.
    A ofinka sluší!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Budu ti přát hodně štěstí. Ty tašky se mi taky moc líbí a jsem ráda, že o nich můžu dát vědět i ostatním.

      Vymazat
  2. Krasne vecicky 😄 tiez som nepoznala a moc ma to tam ocarilo, diky za tip ! Ofinka je super a sik 😃 s vlasmi to mam po ostrihani podobne, kedysi som sa dokonca musela spamatavat aj par dni z toho, co mam na hlave a fakt si na to zvyknut. Mali sme nasho dvorneho kadernika na skole, ktory k nam dosiel na privat a ostrihal za vecer aj 10 hlav, ale fakt uzasne ! Moc mi tu chyba... Diky za pripomenutie, boli to skvele a blaznive casy 😃 a tie ucesy! 😃😃😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím! Mít dvorního kadeřníka, který zná nejen tvoje vlasy, ale i povahu, je k nezaplacení.

      Vymazat
  3. Ta taška vypadá vážně parádně! :-) Sama takové taky hrozně ráda nosím. Příjde mi to lepší a praktičtější, než u sebe nosit třeba kabelku. Úplně ze všeho nejraději mám teda asi ručně vyráběné tašky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojik, dostávám se až nyní k tomu, abych napsala, že taska je naprosto famózní a moc by mě zajímalo, kde se dá taková sehnat.
    Jednoduchá, praktická a evidentně se do ní vejde vše.
    Díky.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem si nedávno byla dělat nové vlasy, kupovala jsem si novou kabelku a i novou peněženku . Musím říct, že pokaždé, když si něco takového pořídím, mám se o něco lépe na nějakou dobu a cítím se tak trochu jinak :)

    OdpovědětVymazat