středa 16. července 2014

TO CHCI! / NEW YORK CITY


Už jsem někde psala, že New York je pro mě jako ztracená nenaplněná láska. Když na něj pomyslím, o trošku se mi zrychlý tep a zatoužím zase po jeho hlase a vůni. Po jeho energickém obětí a povaze, díky níž nikdy nevíte, co vás čeká v příští minutě. V pondělí mi vzpomínky na tohle město pěkně rozjitřily mysl. Po práci jsem si zašla do kina na film Love Song, který se celý v New Yorku odehrává. Úplně mě to rozsekalo a musela jsem zajít na drink. Do baru. Sama. To jsem nepodnikla snad 15 let. Jestli vůbec. New York mi hrozně chybí a doufám, že se tam brzy vrátím. Prostě musím. Aspoň na pár dní.


---
Pokud se chcete New Yorkem pokochat, mrkněte na můj Pinterest na NEW YORK / MY LOVE, odkud pochází i úvodní fotka.

12 komentářů:

  1. Nikdy jsem tam nebyla a toužím New York vidět od chvíle, kdy jsem si prohlížela fotky mého kamaráda, který tam byl na dovolené. Minulý týden se mi zdálo, že jsme s manželem v New Yorku. Sami, jen mi dva. Ve městě, které bych si tolik přála vidět. Tak snad to někdy vyjde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Musíme si to obě vroucně přát a ono se nám to jednou splní!!!

      Vymazat
  2. V New Yorku jsem byla asi 4krat - jako au-pair jsem zila rok v Baltimoru coz bylo kousek a doufam, ze se tam alespon jednou vratim.Idealne za par let az budou deti vetsi - ted 20 mesicu a druhe na ceste zacatkem rijna.Pronajmout si auto a cestovat alespon 3 tydny tak jak jsem to udelala na konci pobytu v USA s dvema dalsima holkama au-pairkama z Cesks.Zatim neprekonanej zazitek co se cestovani tyce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že road trip musel být úžasný. Sama jsem ho nezažila - když nepočítám cestu po rovince z New Yorku do St. Louis - ale každý, kdo to dal, na takovej výlet moc rád vzpomíná. Třeba si to jednou zopákneš i s dětma. I když v dohledný době to asi nebude...

      Vymazat
  3. Koukám se, jak v televizi slaví sedmdesátiny Karel Gott. a hluboce se zamyslím, cože jsem dělala před pěti léty v červenci já?!?
    Odpověď?
    Byla měsíci v N.Y.!!!

    A taky se to následně u mě neobešlo bez sklenky alkoholu ... Co říct nakonec? TO CHCU TAKY.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dokonce božského Káju v New Yorku viděla! Roztáčel to s Helenkou v Carnegie Hall. Asi si jdu dát další drink...

      Vymazat
  4. Já (zatím?) nějaké cestovatelské sny nemám. Jen jsem si moc přála do Švédska, což se mi za necelý měsíc splní:) Třeba se tam taky do nějakého města zamiluji a potom ti budu rozumět..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma je taky dobře, ale i tak ti přeju, aby ti cesta do Švédska opravdu splnila tvůj sen!

      Vymazat
  5. To naprosto chápu, je to jinej svět. Taky se tam chci znovu podívat!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc držím palce! Stačí jen chtít, vše ostatní přijde samo... S takovou touhou... určitě někdy budeme číst příspěvek o cestě do N.Y. Lidka

    OdpovědětVymazat