středa 29. července 2015

TO CHCI! / ROSTOUCÍ KVĚTINÁČ

Původně jsem dneska chtěla psát o tom, že bych potřebovala trochu zrychlit. Jsem totiž poslední dny jak zpomalenej film. Prudké střídání teplot se na mě podepsalo a já nastydla. Mluvím jak Dalibor Janda (nemůžu si vzpomenout na žádnou sexy herečku s chraplákem, tak mi prosím pomozte) a prostě nejsem ve své kůži. Pak jsem si ale řekla, že moje nářky už tady dlouho nikoho bavit nebudou a raději se s vámi podělím o jeden krásný květináč, na který jsem nedávno narazila při brouzdání internetem. Navrhli ho v londýnském studiu Ayaskan a je založen na principu origami. S tím, jak roste květina, zvětšuje se i květináč. Není to super nápad? Teď se jen vydat do Londýna...
---
O domácí flóře jsem psala už tady. Svůj sen o květinové domácnosti jsem si ale stále ještě nesplnila.

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ano! To je lepší než Dalibor Janda!!! Díky. Hned se cítím líp! :)

      Vymazat
  2. Tyjo to je super vychytávka. O tom jsem ještě neslyšela. Bylo by to super, nemusela bych už přesazovat květiny. Pár jich doma v květináči taky mám. Největší radost mi ale stejně udělá, když mi nechá manžel poslat řezanou květinu . Vždy jsem mile překvapená.

    OdpovědětVymazat
  3. To by se mi moc líbilo na květiny, které jsem teď dostala od přítele k narozeninám :-) Je to přesně 50 růží za odměnu za úspěšnou maturitní zkoušku, objednával je na https://www.florea.cz/ a jsou vskutku nádherné!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný květináč. Já mám ráda si také vybavovat své obydlí různými věcmi a dělá mi to velikou radost. Například mám moc ráda stolní hodiny . Je to něco, co už mnoho lidí doma nemá a je to takový fajn návrat zpět do minulosti :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá opravdu nádherně :-) My jsme si také domu teď pořizovali docela dost velké množství kytek a chtěli jsme to vyřešti trochu jinak, než že bychom si prostě jen dali květinky do květináčů... Nakonec nás napadlo, že bychom si mohli pořídit tyto dřevěné krabičky a nechali jsme si udělat takový ten závěsný systém a je to moc hezké :-) Opravdu!

    OdpovědětVymazat