čtvrtek 26. ledna 2017

Jídlo pro Adélku & Giveaway o tři balíčky výrobků Hami

Před pár dny jsem tu psala o svých oblíbených dětských kuchařkách. Vaření mě baví, ale v poslední době je ho teda fakt docela dost. A to i přesto, že některá jídla stále řeším pomocí dětských příkrmů. Hlavně když byla Adélka malá, tak jsem na skleničky a krabicové kaše spoléhala téměř stoprocentně. Teď už by chtěla jíst sama, tak to střídám. Buď jí uvařím celé jídlo nebo kombinuju vařené se skleničkou. Osvědčily se mi třeba kousky vařené brambory smíchané s jejími oblíbenými boloňskými špagetami. Může si jídlo sama napichovat, chutná jí, a navíc dostane všechny potřebné živiny. Maso totiž skoro nekupuju, už tak si ze mě místní řezník utahuje, když si jednou za pár dní přijdu pro dvě kuřecí prsa a klidně mu dám o stovku víc, protože po několika letech nemasožroutství nevím, kolik stojí. Porci mletého hovězího pro ročního prcka by asi nevydejchal. K svačině dostává ovoce, které jí na cesty vozím v podobě ovocných přesnídávek - ideálně těmi s cereáliemi. Ve chvíli hladu přesnídávku vyklopím do kapsičky na zip (máme tyhle se zebrou), na jogurt a kaše používám zase praktickou silikonovou kapsičku. Od Hami Adélka dostala na vyzkoušení několik ovocných kapsiček a třeba ovocný koktejl s kokosovým mlékem mám pořád v šuplíku. Nemůžu se totiž rozhodnout, jestli ho dám jí nebo ho sním sama... :)
Pro vás mi Hami zase věnovalo tyhle tři úžasné balíčky. V každém na vyzkoušení najdete kojenecké mléko, kaši, müsli, sušenky a několik zeleninových příkrmů (mě třeba zaujala kombinace jehněčího s jáhlami) a ovocných přesnídávek. Doufám, že vám balíčkem udělám radost! Podmínky jsou zase úplně jednoduché, tak to zkuste!

Podmínky soutěže:

1. Napište mi, jestli jste už nějaký výrobek od Hami vyzkoušeli, a jestli vašim dětem chutnal. A pokud máte nějaký trik nebo recept, který vám usnadnil vaření pro malé děti v kombinaci se zbytkem rodiny, podělte se se mnou. 
2. Zanechte na sebe kontakt. Pokud vám nefunguje vkládání komentářů, což se občas stává, zkuste to nejdřív v Google Chromu, a když ani to nepomůže, napište mi na kusanec.cz@gmail.com nebo zanechte vzkaz na FB a já vás do slosování přidám.
2. Lajkněte FB mého blogu. A uděláte mi radost, když budete sledovat i můj Instagram. 
3. Podpořte Hami na Facebooku. Mimochodem, najdete tam spousty zajímavých (nereklamních) článků. 
4. A pokud chcete být do slosování zařazeni několikrát, sdílejte článek po svých kanálech. Napište mi prosím vás do komentářů, kolikrát a kde jste soutěž sdíleli. Díky!

Soutěžit můžete do půlnoci čtvrtka 9. února. V pátek přes random vylosuji vítěze, zveřejním jejich jména pod tímto článkem a kontaktuji je e-mailem. Tak hodně štěstí!
---
Balíčky vyhrály tyto čtenářky: Jana s e-mailem janajakubik@seznam.cz, Štěpka / bunnysek a Andrea Velátová. Holky, moc vám gratuluju a brzy vám pošlu mail. Ostatním děkuju za milé komentáře. Jo, a malý update, tu ovocnou kapsičku s kokosovým mlíkem jsme si nakonec daly napůl.

40 komentářů:

  1. Ahoj, mě teprve všechno toto za chvilinku čeká, takže by bylo fajn vyzkoušet =)
    bysver@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, máme 14 měsíční holčičku a od Hami nejvíce kupujeme obědy ve skleničce, když někam jedeme a skvělý nápad jsou ovocné kapsičky, nezaberou v tašce místo a na svačinku někde venku nebo v autě jsou parádní. Od té doby co jsme si pořídili parní hrnec Zelmer, tak je vaření pro malou i pro nás úžasně rychlé, jednoduché a zdravé, vše v jednom hrnci, příloha, zelenina i maso a chutná nám to i bez soli, protože malá už si všímá jestli na talíři nemáme něco jiného než ona a samozřejmě chce to, co máme my. :-) Takže můžu vřele doporučit parní hrnec, vše tam chutná skvěle.
    janajakubik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. zatím sjem vyzkoušela jen jedno večerní jídlo od hami těstoviny s omáčkou a malé (11 měsíců) moc chutnalo...trimk nemám protože na ty se stále snažím přijít :D
    Hana a Magdalenka
    hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Radko, Hami mlíčko měl můj mladší syn od narození do roka a čtvrt. Pak už dostával kravské od farmáře. Kaše, hvězdičky, sušenky i kapsičky kupuju oběma dětem stále. Hami je super.
    Vaření mě usnadnil thermomix - varný robot, mám ho už 9 let a nedám na něj dopustit, když jsem si ho kupovala, nevěděla jsem jaká pomoc to bude pro vaření prťatům, ale po narození prvního jsem byla z thermomixu nadšená ještě víc než po koupi. :-)
    Sdílím na fb jako Iveta Daniel
    Iveta medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Dcera jí kaše i zeleninovo/masové prikrmy.Nejvíc ji chutná hovězí se zeleninou. hankafb@centrum.cz (FB:Hanka Šafářová Chmelinová)

    OdpovědětVymazat
  6. Dcerka už od mala pije mléko Hami, papka kašičky, příkrmy a teď zkoušíme i musli. S tím jí s chutí pomáhá maminka.

    OdpovědětVymazat
  7. Naší dcerce od Hami chutná úplně všechno od příkrmů po kapsičky :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. U nás je Hami velmi oblíbené, vyzkoušeli jsme příkrmy, kaše a kapsičky do ručičky. MarieMachkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Primárně vařím, jak masozeleninové příkrmy, tak i přesnídávky, ale něco jsme od Hami využili na dovolené.
    Vaříme celkem zdravě, což je pro mě společný jmenovatel pro společné vaření.
    marketa.botankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký večer, Hami máme moc rádi a dáváme jen ji. Měli jsme možnost vyzkoušet si Hami mlíčko a byly i jsme s ním velice spokojení a rozhodli se u něj zůstat. Příkrmy a přesnídávky dáváme také. Mají obrovský výběr a ještě jsme nenarazil i na nic, co by dceři nechutnalo. Na noc dáváme košíčky od Hami. Je fajn, že dělají kaše i mlíčka i na noc. Vyzkoušeli jsme i v plastových kelímcích ovoce od Hami. To dcera snědla jeden a hned by jedla druhý. (Dělala bych je možná malinko větší, jinak chuťově výborné). :) Já osobně moc několik ani nekořením, takže dcera baští s námi. Každý si může na talíři dochutit sám dle svých představ.
    Na facebooku jsem Silvie Rujbic Ruibarová a sdílím na své zdi. :)
    silvous96@seznam.cz
    A u Hami jsem registrovaná a sledujeme na facebooku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě nám jedou sušenky Hami. :) Měli jsme na prořezávání zoubků. :) Jsou moc dobré.

      Vymazat
  11. Ahoj, díky za bezva soutěž 😊
    Skřítek toho už Od Hami zkusil dost - přesnídávky, příkrm, sušenky i kaše.
    My vaříme pro všechny, rodičové si sami dochutí na talíři 😉
    Štěpka
    Balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. U nás teprve začíná fáze uvědomění si, že nejen z prsa živ je člověk, takže občas proběhne nějaká ochutnávací lžička... nabídnutá kaše byla přijata se zvědavostí a nadšením, vypadá to nadějně :)
    Hami ovocné kapsičky si zatím dávám jen já, už se těším, až je budu po juniorovi moct dojídat, haha!
    Zatím mám motivaci vařit co nejvíc doma, začala jsem tím, že jsem si pořídila sadu pididóziček na zamrazování, abych nemusela vařit množství jako pro panenky, ale mohla toho udělat víc a zamrazit si to po porcích.

    Hello@liskavkurniku.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, tak za nás jsou super příkrmy ve skleničce, když jedeme někam na cesty a ovocné kapsičky mají rády i starší dcery, třeba na závody jako sváču. Hezký den Jitka ji.jezkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, Radko. Nyní ujíždíme na řadě první lžička. Starší dcera jedla vše, favorita neměla. Mléko používáme jinou značku. Vaření mne nebaví (jsem spíš pečící typ), takže když mne chytne lenošná, sebe ošidím chlebem. Solím střízlivě, až bude dcerka větší, nemusím toho na vaŕení moc měnit. Manžel si už také zvykl a ani nedosoluje. Hezký den, Pavla

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den, tak u prvního dítěte jsme vyzkoušeli kaši a malému moc chutnala. Teď u dcery nás to teprve čeká. Jinak tip na usnadnění vaření pro dítě a rodinu by mě taky zajimal ��
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Od Hami dcera vyzkoušela snad vše. A chutná taky vše :) Teď si dcera oblíbila kojenecké mléko..jak obyč.,tak i s příchutí vanilky. Trik asi žádný nemám..možná jen to, že jsem vařila pro všechny dohromady, akorát bez soli. A hodně u nás jedou omáčky. Ty má naše malá hodně ráda :) Sleduji a sdílím na fb jako libuska.krizova a na ig sleduji a sdílím jako marcrazy.marcrazy, email: marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Dcera měla mléko od Hami, dokud ho pila. I kaše... Bohužel jí to moc dlouho nevydrželo. Zato kapsičky jí doteď i starší syn. :-) Balíček by udělal radost synovci...
    A moc mi pomohl smoothie maker. Používala jsem ho na mixování ovocných přesnídávek i jídla, dokud neměli zuby... michaela.kankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Hami u nás měla Lůca První lžičku, Vojtěch zbožňuje kapsičky, už se pomalu chystáme na kaše, takže by se hodilo. Ale jinak u nás frčí avent parní hrnec (poklad největší, ten náš už měl Vojta jako mimi a po něm 4 děti a teď se nám vrátil zpět a zase jede), kapsičky teď máme nové na víc použití z DM. / FB Ivana Kudrnová

    OdpovědětVymazat
  19. Nás to teprve čeká, takže Hami rádi vyzkoušíme. Jirka (ty víš, kdo:))

    OdpovědětVymazat
  20. U nás vedou kapsičky:-)
    kamilamikel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Tak my jsme vyzkoušeli již vše co Hami nabízí a se vším jsme byli spokojeni. Nejvíce synovi chutnal příkrm HAMI milánské těstoviny s krůtou a HAMI penne s tuňákem, rajčaty a cuketou . Pak měl spoustu mléčných i nemléčných kašiček, safari sušenky byly také pochoutkou a nejen pro syna ;) Vyzkoušeli jsme i müsli s ovocem a o Hami mléku ani nemluvím. Nejvíce mu chutnalo s vanilkovou příchutí. Přesnídávky si dá s chutí i ve svých 2 letech a já mu občas také nějakou sním.Během února čekáme dalšího synka a pevně věřím, že mu výrobky od Hami budou chutnat stejně , jako staršímu bráškovi.
    Soutěž jsem sdílela 3x na fcb jako Andrea Velátová :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Výrobky od HAMI byly jednoznačně naše TOP co se týče výběru hotových příkrmů pro obě moje děti. Jsou běžně k sehnání, finančně dostupné a hlavně kvalitní a chutné. Naše děti vyrostly na kompromisu mezi domácí stravou, kterou jsem vařila a vařím především, ale zvlášť pokud jsme si my dospělí chtěli udělat radost něčím, co by ještě dětskému bříšku příliš neprospělo, sáhli jsme bez výčitek po některé ze skleniček. I HAMI kaše měly úspěch vždy před spaním. Jinak to u nás probíhá tak, že se snažím kupovat dost zeleniny, kterou všelijak kombinuju a kterou s masem a přílohou dceři uvařím zvlášť, vše nesolené a nekořeněné. HAMI mléko jsme zatím nezkoušeli, stejně jako sušenky, takže rádi ochutnáme! lucie.zverinova21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Skleničky Hami jsem synovi dávala nejraději. Nikdy mě totiž po nich neolezl. Například hamanek nesnesl žádnou že skleniček. Jednu dobu jsme jen sklenickovali, synovi jsem sice vařila, ale odmítal to, tak jsem se na to jednu dobu vykaslala a hodila nohy nahoru s tím,že to bude sice dražší, ale neustále se nervovat,že moje jídlo nejí, mě nebavilo a hodně mě to mrzelo. Teď už nesklenickujeme, občas koupím presnidavku,kdybychom někdy potřebovali na výlet, ale už ji jen mě jídlo a nejraději má špagety s mletým masem a rajcatovou omáčkou. Já vaření s dětmi nijak neřešila. Vzhleddm k ekzému moc nekorenim a nesolim a myslím,že vařím poměrně dost zdravě,tak jsem nikdy neoddelovala nějak jídla :) jen Teda Polívky jsem oddelovala skrz případně soleni ;) Martinassevcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Od 6m jsme hojne vyuzivaly sklenicek a kasicek. Ted ma dcera 2 roky a na vylet, do mesta nebo na navstevu sebou nikdy nezapomeneme pribalit kapsicku. Jsou velice prakticke a po ruce kdyz clovek potrebuje! S Hami moc zkusenosti nemame a radi vyzkousime :-)

    mikuskovav@gmail.com
    Ps: sdileno i na fb

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravim, nejvic se nam osvedcily kapsicky na cestu a obcas jsme vyzkouseli kase od Hami. S bananem male jedou,ale bez nej zadna slava.
    Co mi hodne usnadnuje ,,krmeni,, dive zvere je mrazak. Udelam napriklad hrnec zeleninove polivky,oddelam par porci a zbytek zamrazim.Kdyz nestiham navarit,tak slavnostne krabicku vytahnu a hotovo.
    horakol@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Dobrý den, tak Hami jsme vyzkoušeli, ale spíš jako doplněk, když jsme někam jeli a nestíhali jsme nebo jsme neměli navařeno. Teď už máme dvouleťáka, takže většinu jídel jí s náma, jen jsem přestala kořenit a míň solím. Martina, makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravím, my od Hami vyzkoušeli hodně věcí,občas dávám kaši,na snídani někdy musli,jinak u nás vedou kapsičky a teď si oblibil i na oběd ty mističky,ale ty dávám jen občas když nestíháme nebo jsme na cestach.jinak se snažím vařit domácí jídlo a hodně mi pomohl parní hrnec,kam všechno dam a je to za chvíli hotové :-)
    MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Pekny vecer, z Hami mame vyzkousene kapsicky a kase, vse dceri i synovi chutna. Ale prikrmy nekupuji, vzdy varim cerstve a praci mi velice usnadnuje parni varic od Aventu, kdy prikrm uvarim,nadobku otocim a rovnou mixuji:-) Hlavne vareni nemusim hlidat:-)
    Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ojojoj.. ja bych Hami mohla dělat reklamu. Mám 18m holčičku, ve skříni neustále zásobu příkrmů (to kdybych nestíhala navařit, ano děje se často :-( ) a jiné batolecí mléko než Hami jsme ani nezkoušeli, zachutnalo hned! bruise@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Váš blog i Hami na fb dávno sleduji... jejic příkrmy jsou u nás n1, jelikož na feedu na ně bývají často akce, třeba 20% sleva nebo 2+1 zdarma :) dávám jim přednost, protože jsou kvalitnější než třeba hamánek a spol. Maličkému chutnají, dokonce jsme napsali i několik recenzí na jejich web, kde jsme se díky tomu mohli zapojit do ambasadorského programu a jejich články čteme, chodí nám každý měsíc na e-mail co se má dít v následujícím měsíci našeho miminka :) FB - Nikol Horáková, budu sdílet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a nejvíce od nich mlsáme kašičky s křupinkami, masozeleninové příkrmy a velké ovocné.

      Vymazat
  31. My máme také Adélku :) No a Hami? To je oblíbená značka - přesnídávky, sušenky, přesnídávky, kapsičky....máme toho hodně ochutnáno a vše se sní :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


    If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
    I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
    I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
    I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
    You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

    Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

    -HPV
    -DIABETES
    -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
    -VIRGINA PROBLEM
    -WHOOPING COUGH
    - HEPATITIS B
    -FORDYCE SPOT
    -COLD SORE
    -ALS
    -LOWER RESPIRATORY INFECTION
    -LOW SPERM COUNT
    -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    -ZIKA VIRUS
    -HIV
    -STROKE
    -IMPOTENCE
    -PILE
    -HYPERTENSION
    -LOW SPERM COUNT
    -MENOPAUSE DISEASE
    -ASTHMA
    -CANCER
    -BARENESS/INFERTILITY
    -PCOS
    -SHINGLES
    -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
    -FIBROID
    -ASTHMA
    -SICKLE CELL
    -TINNITUS
    -BARENESS/INFERTILITY
    -DIARRHEA and so on...

    OdpovědětVymazat
  33. Já jsem tedy pro obě děti jídlo vařila. Když si to člověk spočítá, tak je to mnohem levnější, než kupovat příkrmy, ve kterých je spousta nežádoucích látek. Nebylo to ani nijak náročné. Když jsem vařila jídlo pro sebe a manžela, tak jsem dala na páru zeleninu a za chvíli bylo jídlo pro děti hotové. Zeleninu jsem měla vlastní, nebo jsem kupovala bio. Koupila jsem si na příkrmy i zdravější olivový olej , protože jsem jim nechtěla dávat do jídla klasický slunečnicový olej, na kterém jinak vařím.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, také máme moc rádi vařní a nedávno jsme si i na základě jednoho článku pořizovali i novou kuchyňskou váhu, protože ta stará se nám rozbila. Je to fakt fajn, mít zálibu v něčem takovém jako je vaření. Člověk má pocit, že opravdu něco tvoří.

    OdpovědětVymazat
  35. Děkuji moc za velice zajímavý článek o jídle. Já jsem si nedávno našla docela dost zajímavou stránku na potraviny... Mají tam docela dost levné věci a proto jsem šla zrovna po nich :-) Ten eshop by potřeboval trošičku oprášit, co se grafiky týče, ale zase na druhou stranu je tam vše velice přehledné :-)

    OdpovědětVymazat
  36. URGENTNÍ PŮJČKA JE K DISPOZICI HNED

    DNES JSEM MINULÝ TÝDEN ZÍSKAL POŽADOVANOU ČÁSTKU PŮJČKY 760 000 $ OD SPOLEHLIVÉ, DŮVĚRYHODNÉ A REGISTROVANÉ SPOLEČNOSTI SOUKROMÉ PŮJČKY, PODNIKÁNÍ/DOMA/SPOLEČNOST/PROJEKT/OSOBNÍ PŮJČKA? DNES JSOU ZDE PRO VÁS NYNÍ CENOVO DOSTUPNÉ KONTAKT Volejte/Text +1(315)256-0479 E-mail profdorothyinvestments@gmail.com

    Dobrý den, jsem zde, abych svědčil o tom, jak jsem získal svůj realitní podnikatelský úvěr od PROF. MRS.DOROTHY JEAN INVESTMENTS (profdorothyinvestments@gmail.com) Nevím, jestli potřebujete naléhavou půjčku na zaplacení účtů, zahájení podnikání nebo stavbu domu, nabízejí všechny druhy půjček v rozmezí od 5 000,00 USD do 2 000 000,00 USD s nízkou úrokovou sazbou 2 % a délkou půjčky 1 až 33 let na splacení půjčky zabezpečené a nezajištěné. Ztrácíte v noci spánek a děláte si starosti, jak získat legitimního věřitele půjčky?
    MRS.DOROTHY JEAN má všechny informace o tom, jak získat peníze rychle a bezbolestně bez nákladů/stresu prostřednictvím Kontaktů Volejte/Text +1(315)256-0479
    E-mail na adresu profdorothyinvestments@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Is Offering Its Global Fund Program, Where Loans Are Offered To Interested Clients Globally To Fund Profitable Business And Projects. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@asia.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: CYSCredits@Post.com
    ( CYSCredits@asia.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: ValidusCapital@techie.com ( ValidusCapital@execs.com )

    OdpovědětVymazat