pátek 25. července 2014

Letní tip #4 / Dětský den v Šárce

Grazing Daisy je rodinná vegetariánská restaurace v Divoké Šárce, kterou založila známá pražská jogínka Lucie Königová se svým manželem Garym. Už nějakou dobu se tam chci jít podívat, ale máme to trochu z ruky. Poslední pokus skončil hodinovou cestou tramvají, lijákem a hodinovou cestou tramvají zase zpátky domů. Z doslechu ale vím, že je to tam moc příjemné a těším se, že nám to brzy vyjde. Pokud máte chuť se tuto neděli do Divoké Šárky vydat a zažít přitom i trochu víc, než jen válení u vody, zavítejte do této restaurace! Čeká tu na vás zdravý brunch a zábavný program pro děti.

PROGRAM
13.00 – 14.00 DĚTI VAŘÍ RODIČŮM
13.00 – 15.00 BRČKO-DRÁTKO-PAPÍRO HRANÍ s Týnkou Žabžovou
14.00 - 15.00 DĚTSKÁ JÓGA s Petrou Špindloerovou

Brunch začíná ve 12:00 a podrobnosti najdete tady. Každé letní úterý se navíc v Grazing Daisy konají hodiny jógy s miminky. Více informací je tady.
---
Ať strávíte víkend jakkoliv, doufám, že bude povedený! Já jedu za Typoškou a Erwínem do Žatce, kde si od včerejška vegetí u bazénku na zahrádce.

1 komentář:

  1. Bohužel mezitím zavřeli. Stihli jste to? M tam v létě byli a bylo to moc prima. Dokonce jsem tam byla i na kurzu jogínskýho vaření :). Velká škoda toho podniku.

    OdpovědětVymazat