pondělí 28. července 2014

Odpoledne s TERIBEAR



Minulý týden jsme se vydali s Erwínem do Stromovky otestovat létající talíř TERIBEAR, který jsme nedávno dostali. Byla u toho i fotografka Anna, kterou odteď občas poprosím o spolupráci. Doufám, že se vám fotky a další projekty, které spolu plánujeme, budou líbit.




Víte, že mám slabost pro hezké věci, které mají v popisu práce kromě potěchy oka i pomoc druhým. Proto mi udělalo radost, když se mi ozvali z projektu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové, abych o nich napsala. TERIBEAR je roztomilý červený medvídek, jehož jméno v sobě skrývá jméno patronky nadace a určitě jste už o něm slyšeli. Věděli jste ale, že ale existuje i e-shop, kde si můžete vybrat z více než dvaceti hezkých věcí s logem tohoto červeného médi a podpořit tak "děti vyrůstající v náhradní rodinné péči, zejména pěstounské péči, ale také ty, kterým hrozí odebrání z rodiny do dětského domova"?

Moje volba padla na sadu létajících talířů, krásný notes a mentolky, které díky Typoškovi do focení nevydrželi, neb je snědl už druhý den. Kulatá plechová krabička je ale pro Erwína ideální na schovávání malých pokladů.

Chtěla jsem vyzkoušet, jestli by už házení frisbee Erwína bavilo, ale ukázalo se, že je na to ještě malý. Snažila jsem se ho pro tu myšlenku nadchnout, ale evidentně se to zatím minulo účinkem. 



Jako klobouk ale Erwínovi frisbee náramně slušelo. A jak vidíte z jeho šibalského pohledu, mít ho na hlavě mu přišlo i náramně zábavné. Co vy? Líbí se vám produkty TERIBEAR? A už jste si někdy nějaký koupili? Podle mě je to ideální dárek a třeba tu sadu létajících talířu ode mě určitě nějaké dítě v mém okolí dostane. Pro kamarádky by se zase hodila sůl do koupele nebo voňavý čaj a do práce elegantní notes a sada tužek s gumou. 
---
Fotky nafotila Anna Pleslová




5 komentářů:

  1. Super fotky a skvelý tip na darčeky ;) Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí. Ty talíře jsou vážně moc hezký. Prodávají je v sadě po dvou - malej a velkej. Určitě je někomu koupím.

      Vymazat
  2. Mě se líbí ta 3D klíčenka. Ale taky musím vymyslet,komu ji koupit.Ale dětí je okolo dost, takže to nebude zas takový problém.Naše holky jsou na to ale ještě malé 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je taky moc hezká. Mohla by zatím viset holkám na kočárku.

      Vymazat
  3. Moc se nám Teribear líbí kupujem na www.pg.cz. :-)

    OdpovědětVymazat