středa 18. listopadu 2015

Sto padesát čtyři týdnů & mimi ananas (33tt)

Erwín léčitel. Každý veřer si vyžádá, aby mi mohl namazat břicho krémem. Nakreslím si na pupka nějaký legrační obličej a on ho pak postupně roztírá. Je to takový náš rituál před spaním. Včera jsem se zdržela a uspával Typoška, který si na Erwínův povel musel taky na břicho něco nakreslit.

Ze Žatce si nedávno přivezl několik kousnutí od komára, které si doteď doléčuje "vodičkou"...

...a v jeho lákařském arzenálu samozřejmě necybí ani náplast. Koupila jsem si nové boty a moje nohy podle toho vypadají. Erwína to fascinuje a taky si už nějaké "bebí" nechal zalepit. Mimino mezitím pokročilo do prenatálního 33. týdne a se svou velikostí asi 30 centimetrů a vahou skoro dvou kil, se přiblížilo ananasu. Raději si nechci představovat, jak by takový ananasový porod vypadal. Erwína ovšem otázka toho, jak se mimino dostane ven, napadla. Samozřejmě, že podle něj vyleze zadkem, to je logické...

4 komentáře:

  1. Nejvyšší čas na tuto knihu!
    http://neoluxor.cz/detske/ivanka-lepi-naplasti--86457/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu neznám! Ale u Erwína by mohla slavit úspěch.

      Vymazat
    2. Je to od stejné autorky jako "Jak jsem přišel na svět" - i ilustrátorka je stejná. Je to o holčičce, která všude lepí náplasti - na sebe i na své hračky. Mým holkám se to hrozně líbí, protože to dělají taky tak. Ivanka má celou řadu knížek - Ivanka je nemocná, Ivanka ráda jí...moc hezké knihy.

      Vymazat