úterý 3. listopadu 2015

Sto padesát dva týdnů & mimi okurka (31tt)

Dorazila nám krásná balanční loďka, kterou jsem si vybrala z hraček s tématem Noemovi archy! Hned jsme si ji všichni zamilovali. Erwín se sice ptá na Noa, který v sadě chybí, a o kterém si povídali ve školce, ale jinak snad nemá chybu. Zvířátka jsou jednoduchá a krásně barevná a opravdu na sobě hezky balancují. Teda, zatím si s ní takhle (pro uklidnění) hraju hlavně já. Erwín si s nimi spíš povídá a "pochoduje". O víkendu byl v Žatci a kromě zážitků, tří kousanců od komára, jablíček ze zahrádky a hromady kuřecích řízků, si přivezl vláčky a jeden kamión. Včera si je schoval ve školce do holinky, kde ale už dneska ráno nebyly. Ne, že by mi vadilo, kdyby je hned ztratil, protože se ty auťáky už u nás začínájí podezřele kupit, ale on je z toho upřímně smutnej, takže bych mu spíš přála, aby je našel mezi školkovými hračkami. Kromě toho, že mluví ke zvířátkům si povídá i s "tím naším miminem," které teď podle něj bude "kluk a bude se jmenovat holka". To se přehouplo do prenatálního 31. týdne a měří od temene po zadeček asi 28 cm a váží přes 1,5 kilogramu. Je tedy dlouhé asi jako tahle okurka. Erwín si ji k sobě při focení láskyplně tisknul a dal jí i pár pus. Pak si ji choval a mluvil s ní. Celé jsem to bohužel nestihla zaznamenat, protože s ní odkráčel pryč, ale zaslechla jsem: "Neboj, mimino, půjdeme do školky." Bylo by fajn, kdyby jim takhle idylický vztah zůstal...


Fotka loďky před náletem Erwína.

2 komentáře:

  1. =) aj u nas sa uz planuje co sa s miminom bude diat po narodeni. dnes som sa dozvedela, ze mala mimino nauci hrat sa. akurat moj navrh o poziciavani hraciek sa jej moc nepozdaval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Erwín ji bude zase učit lumpárny a hlídat, aby neutekla. Počítáme, že ze začátku to nemusí být úplně idylické, ale věříme, že bude nakonec Erwín hrdý brácha, jako je teď, když je "to naše mimino" ještě v bříšku. Vám taky moc držím palce!

      Vymazat